• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2022

12:44

JOJIĆU PONUĐEN NOVI UGOVOR U PARTIZANU!  Evo kolika PLATA mu sleduje ako pristane!

Starsportphoto

Partizan

JOJIĆU PONUĐEN NOVI UGOVOR U PARTIZANU! Evo kolika PLATA mu sleduje ako pristane!

Podeli vest

Čelnici crno-belih su održali sastanak sa standardnim prvotimcem Milošem Jojićem i predočili mu ponudu

Minule nedelje, Partizan je dogovorio i produžio saradnju sa golamanom Nemanjom Stevanovićem, ali on nije jedini igrač za kojeg  ljudi iz kluba žele da ostane. U Humskoj su već započeli pregovore i sa defanzivnim vezistom Milošem Jojićem (30), kome je takođe ponuđena mogućnost da ostane u klubu i u narednom periodu!

Foto: Starsportphoto

 

Odlučeno je da se Jojiću ponudi novi ugovor, pošto u klubu smatraju da je zaslužio igrama i odnosom u minule dve sezone! Partizan je još prošlog leta ušao u proces smanjenja budžeta za plate igračima, bilo da se radi o postojećem kadru, ili pojačanjima, kojima takođe više neće biti isplaćivane velike cifre kao ranije!

Foto: Starsportphoto

 

Crno-beli su pred Jojića stavili novi ugovor, ali sa primanjima koja su za 20 odsto umanjena nego u minule dve godine ugovora, a postoji i stavka koja se tiče agenta igrača, a koju bi on sam trebalo da reši - saznaje Telegraf.

Partizan je izneo svoj stav i ponudu, verujući da će igračeva ljubav prema klubu doprineti konačnom dogovoru, pa je preostalo da se sačeka odluka samog Jojića, koja još uvek nije poznata.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetrimo, Jojić je godinama igrao u inostranstvu i imao veoma dobre ugovore. Primera radi u Turskoj je imao 1.250.000 evra po sezoni, a lepo je zarađivao i u Bundesligi!  Od leta je Jović slobodan igrač na tržištu, a uz statistiku koju je ostvario u partizanu, verovatno će imati unosnije ponude...

Ostaje da se vidi kakav će epilog Partizanove i Jojićeve priče biti...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pancevac

pre 2 godine

Katastrofa, ja licno ne bi mu dao da igra za Teleoptik.

Jelenko

pre 2 godine

Samo sto pomislis da ga vise necemo vidjati i nervirati se zbog njegovih ocajnih igara stize hladan tus od rezimske uprave naseg kluba.Jedino oni smatraju da je on igrac za nas klub.

moma52

pre 2 godine

Nadam se da neće prihvatiti,to bi bilo dobro za Partizan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija