Autor: Informer.rs

12.04.2022.

08:31

Foto:

Sport

VUČELIĆ PALI VATRU PRED DERBI: Očekujem da gol postigne sudija, da ne okleva! Ilić je smenjen zbog onoga što je rekao!

Ni klub, ni mladi stručnjak nisu naveli razlog za rastanak. Meč na Čukarici obeležio je detalj iz 10. minuta, kada je arbitar Novak Simović propustio priliku da pokaže crveni karton štoperu domaćih Bojanu Kovačeviću, koji je kao poslednji igrač odbrane s leđa srušio Rikarda.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić komentarisao je za Sportski žurnal razlaz tima sa Banovog brda i trenera Saše Ilića.

- Ovo je doviđenja sportskom poštenju i fer-pleju. Saša je nama uzeo dva boda i rekao da je bio crveni karton. Znači, sve je zabranjeno komentarisati, sem davati otkaze - kazao je Vučelić.


Predstoji večiti derbi sa Crvenom zvezdom koja ima dva boda više u trci za šampionsku titulu.

- Uvek ima nade, ali... Očekujem da će gol da postigne sudija, da ne okleva, brate, nego da šutne loptu u mrežu - zaključio je Vučelić.

Informer

Aleksandar Stanojević i Saša Ilić

Nije želeo da komentariše suđenje Novaka Simovića skoncentrisavši se na momenat sa Ilićem.

- Neću da komentarišem skandalozno suđenje, ali moram da se osvrnem na Sašu Ilića, legendu Partizana, trenera koji je doneo uspeh Čukaričkom i zbog toga što je rekao nešto što je očigledno smenjen s mesta šefa struke. Ne može čovek više da kaže nešto pošteno... - naveo je Vučelić.