Autor: Informer.rs

27.05.2022.

07:18

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZDJELAR BEZ DLAKE NA JEZIKU POSLE KRAHA: Moramo nešto da menjamo....

Takođe, Aleksandar Stanojević nije više trener Partizana! On je posle poraza u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde (2:1) obavestio igrače da da napušta Humsku uprkos tome što je u januaru produžio ugovor na dve i po godine.

Crvena zvezda je pobedila sa 2:1 i ostavila Partizan bez pehara u sezoni. Treću uzastopnu sezonu Partizan završava bez ijednog osvojenog trofeja!

U Partizanu žale za propuštenim šansam, a Saša Zdjelar poručuje da nešto mora da se menja. 

- Imali smo potpunu kontrolu, imali su fenomenalan gol, druga situacija, iz našeg napada smo primili gol, kontra, ne znam šta da kažem. Ostaje žal, čestitam Zvezdi na sezoni i ovom što su osvojili. Mi moramo da vidimo šta i kako dalje, moramo nešto da menjamo, to je definitivno - rekao je iskreno Saša Zdjelar posle meča.

Informer

Saša Zdjelar iskren posle poraza

Oglasio se i Nemanja Stevanović posle poraza u finalu Kupa. 

- Teško je bilo šta reći, bili smo bolji mislim, dali smo maksimum, nismo zaslužili ovo, videli ste kako smo primili dva gola. Ali šta da radimo, to je život, glava gore, jako nam je teško svima, ali mi smo Partizan, institucija, mora glava gore i da damo više, izgleda 100 posto nije dovoljno, moramo 200 posto da damo.