Autor: Informer.rs

28.05.2022.

17:03

Foto: Starsportphoto©

Sport

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Nathova poruka ODJEKNULA Humskom!

Među nazapaženijim pojedincima, u bledoj sezoni crno-belih, bio je Bibras Natho.

Iskusni vezista naglašava da je ponosan na svoj tim, saigrače i trenere, uprkos činjenici da nisu osvojili bar jedan pehar.

Izraelac je, ujedno, uputio poziv navijačima da u sledećoj sezoni dolaze na stadion i pomognu njegovim saigračima da Partizan bude još jači, dok će oni pružati maksimum da vrate trofeje u Humsku.

- Završili smo sezonu bez trofeja, ali želim da kažem, posebno sada, da sam ponosan što sam deo ovog tima koji je imao sjajnu godinu sa 98 bodova osvojenih u ligi, finalom Kupa i plasmanom u 16 najboljih u Ligi konferencija. Hvala svim mojim saigračima i sjajnom stručnom štabu. Znam da nećemo odustati i da ćemo biti jači i puni energije da osvojimo sve trofeje sledeće sezone. Nadam se da će naši navijači puniti stadion i podržati nas, jer zajedno smo jači! - oglasio se Natho na Instagramu.

Očekuje se da naredna sezona Superlige bude daleko neizvesnija, jer će osvajač titule direktno ići u grupnu fazu Lige šampiona.

U međuvremenu, Partizan čeka veliko spremanje, jer će osim naslednika Aleksandru Stanojeviću, morati da renoviraju igrački kadar, obzirom da "pola tima" napustiti Humsku.