• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

11:10

KATASTROFA! Partizan napušta pola tima!

Starsportphoto©

Partizan

KATASTROFA! Partizan napušta pola tima!

Podeli vest

Aleksandar Stanojević napušta Partizan, a po svemu sudeći iz Humske će ovog leta otići i veliki broj fudbalera

Sledi vrelo leto u Humskoj 1. Crno-beli moraju što pre da pronađu trenera, pominje se povratak Saše Ilića, navodno i Mladen Krstajić, Slaviša Jokanović, Veljko Paunović, ali i radikalna promena igračkog kadra.

Jojić i Marković idu prvi

 

Partizan će se po okočanju sezone, kako prenoi Telegraf, rastati sa - Lazarom Markovićem, Milošem Jojićem, Ivanom Obradovićem, Rajkom Brežančićem, Lazarom Pavlovićem, Milanom Smiljanićem, kao i sa iskusnim Bojanom Ostojićem.

Među prvima koji će napustiti crno-bele su Lazar Marković i Miloš Jojić. Nisu ispunili očekivanja čelnika kluba,  odigrali su mnogo slabije od očekivanog, pa je rastanak izvestan.Lazaru Markoviću uprava nije ni ponudila nastavak saradnje, nije mu zaboravila rečenisu od pre nekoliko meseci: "Koliko smo mi neorganizovan klub, to je pakao, brate. Što se tiče Jojića,  da je Stanojević ostao na klupi, verovatno bi i Miloš prihvatio ponudu novog ugovora, iako bi imao bar 20 odsto manja primanja. 

Očekuje se potpis Milana Lukača i Aleksandra Miljkovića, Nemanja Miletić ima ponude iz inostranstva i ostaje da se vidi da li će ga ubediti da potpiše novi ugovor.

Foto: Starsportphoto

Lazar MArković nije opravdao očekivanja

Otvoreno je i pitanje šta će biti sa Ljubomirom Fejsom kojeg muče povrede i gotovo da nije ni igrao od kada je stigao u Humsku.

Novi trener imaće mnogo posla, a malo vremena, jer nova sezona kreće već 8.jula.

- Rekao ljudima da neću biti trener ako ne uzmemo titulu. Oni su to znali. Već posle Čukaričkog sam odlučio i rekao ljudima u klubu. Igračima sam u svlačionici rekao da više nisam trener. Neću ih videti sutra - rekao je Stanojević.

- Razočaran sam u neke stvari, 21. vek je, mislim da nema nijedna zemlja u okruženju da im se dešavaju ove stvari, da se ne zna da li je regularno nešto ili nije. Sigurno više u ovakvim stvarima više neću učestvovati, mene je srpski fudbal iznedrio, ja sam deo ove priče, ne mogu da pljujem, ni da pričam. Mnogo sam se potrošio, ali nemate satisfakciju kada se dešavaju stvari koje se dešavaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 1 godinu

hvalaaaaaa Boguuuuu Jojicu odavno si Ti trebao da odes brukas partizan od prvbogminuta od kakosipoceo da igras

ratko

pre 1 godinu

ja licno sam za Slavisu jokanovica ,ali da klub ne kupuje igrace kao sto su jojic i ti prolupali od 35 godina sem Nacka kome skidam kapu i trudi se kolko moze jer sa Jojicem koji nit trci nit zna da doda loptu ne moze da igra,a niste hteli moreiru da uzmete

Amater

pre 1 godinu

ZASTO LOLA KADA IM JE NAJBOLJI IGRAC NA KLUPI VEC 2 GODINE.

moma52

pre 1 godinu

Ako je istina da svi odlaze,eto neke pozitivne vesti iz Partizana,međutim,morali bi sa njima da odu i oni koji su ih doveli,Vazura,Vučela i prvenstveno SD Iliev,koji bi kao najodgovorniji ,mada je u zaleđenom VD stanju,bar bi tako trebalo da bude za katastrofalan izbor igrača.

Milan

pre 1 godinu

И од преостале половине треба да оде пола . Треба да остану само млади којима је Станоје давао минутажу на кашичицу .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija