Autor: Informer.rs

04.06.2022.

07:08

Foto: Starsportphoto

Sport

ŽOC IZRIBAO TRIFUNOVIĆA POSLE SRAMNE PROVOKACIJE: Poslao sam njega i Zagorca da se izvine!

Uroš Trifunović je sramotno reagovao sredinom poslednjeg deonice meča protiv Crvene zvezde, kada je posle jedne trojke provocirao klupu crveno-belih! Pogodio je trojku za 103:69 i onda izazvao haos posle kog je i isključen.

Njegovo gestikuliranje ka klupi crveno-belih izazvalo je veliki revolt Dejana Radonjića koji kao da je krenuo da se obračuna sa Trifunovićem. Trener Partizana imao je šta da kaže svom igraču.

Trifunović je strašno pogrešio zato što je reagovao kako je reagovao, bez obzira na to da li je bio isprovociran ili ne. Istog trenutka kada se to desilo prišao sam Dejanu Radonjiću i izvinio se. Posle utakmice sam Zagorcu i Trifunoviću rekao da odu u svlačionicu Crvene zvezde i upute iskreno izvinjenje. To su igrači Crvene zvezde prihvatili. Sada, ne znam da li su se videli sa Dejanom Radonjićem - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Informer

Željko Obradović ljut na Trifunovića

Posle četvrte utakmice rezultat u finalnoj seriji je 2-2,  zakazan je peti, odlučujući, meč koji će igrati u ponedeljak, 6. juna, pred crveno-belom publikom (20.00).

Junaci Partizana bili su Aleksa Avramović sa 24 poena i šest asistencija i Matijas Lesor sa 19 poena i pet skokova. Dvocifreni su još bili Jam Madar sa 12 i Dalas Mur i Alen Smailarić sa po 11 poena, dok je Kevin panter imao 9.

U poraženom sastavu, Ostin Holins je ubacio 19, a Ognjen Dobrić 16 poena, dok je Stefan Marković meč završio sa 11 poena.