• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

21:10 >> 21:13

OSEĆAM SE UŽASNO! Radonjić BESAN zbog SRAMNOG gesta Uroša Trifunovića! (VIDEO)

Instagram

Crvena zvezda

OSEĆAM SE UŽASNO! Radonjić BESAN zbog SRAMNOG gesta Uroša Trifunovića! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana slavili su u četvrtom meču finalne serije ABA lige

Nastavlja se drama u finalu ABA lige. Partizan je u polupraznom Pioniru slavio protiv Crvene zvezde, upsao veliku visoku pobedu i izborio majstoricu pred navijačima crveno-belih. 

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika budući da je Partizan slavio sa 28 poena prednosti. 

- Sada je 2:2, posle večerašnjeg duela. Osim samog početka, kada smo izgledali zadovoljavajuće i nakon minuta bili apsolutno drugačiji. Delovalo je da imamo kontrolu, ali je Partizan stekao prednost koja im je obezbedila ubedljivu pobedu. Apostrofirali smo da moramo regularni deo da završimo kao prvi zbog prednosti naših navijača. Uspeli smo i sada imamo šansu da titulu branimo na našem terenu - rekao je Dejan Radonjić. 

Analizirao je potom trener Crvene zvezde dešavanja na terenu, ali nije želeo da daje bilo kakve prognoze uoči "majstorice". 

- Mi smo u odbrani bili mekani, slaba koncentracija. Protivnik je iz dobre odbrane nalazio prednosti i rešavao stvari. Mi smo izgubili kontrolu u napadu što nas je koštalo. Partizan je stekao ogromno samopouzdanje, što se tiče velikog broja poena na to je uticao dobar napad Partizana i visoki procenti šuta. Treba dobiti petu utakmicu, izvući pouke, uraditi dobru analizu kako bi slavili. - Imam respekt prema Partizanu, najavio sam da će biti velika borba. Ne bih se bavio prognozama i procentima. Želim da dođemo u situaciju i savladamo ekipu Partizana - jasan je trener Crvene zvezde, a potom je dobio pitanje koje ga je posebno isprovociralo. 

- Nikada nisam komentarisao suđenje. Mislim da je pitanje provokativno - kratko je rekao Dejan Radonjić.

Novinare je zanimalo da li će se Zvezda posle ubedljivog poraza zainatiti. 

- Treba da igramo dobro, to je sve. Nema tu preterane filozofije, makar ja tako razmišljam. Treba da uradimo stvari koje su potrebne na obe strane kako bi došli do pobede. Različiti su razlozi što se promenila taktika posle prve četvrtine, ali to ću reći igračima. Kada analiziram sve što sam video - kazao je Dejan Radonjić.  

Foto: Starsportphoto©

Radonjić je za kraj pozvao navijače i dotakao se sramnog gesta Uroša Trifunovića!

- Pozivam navijače da nas, ponavljam nas, bodre! Da budu glasni, korektni i pomognu da dođemo do pobede protiv večitog rivala. Imali smo situaciju da se naš protivnik ponaša onako, a to može da izazove reakciju. U dosadašnjom delu plej-of serije ništa ni slično nismo uradili. Osećam se užasno zbog toga. Željko je prišao, uputio izvinjenje. Moj osećaj bez obzira na to je jako loš. Mi na terenu nismo uradili prema bilo kome, a dosta utakmica smo igrali protiv Partizana da bi doživeli ovo. Da je gusto pa kao emocije. Imao sam mnogo ovakvih utakmica, osetio na svojoj koži, želim da naši navijači dođu i bodre samo nas -  podvukao je trener Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Da i ja pitam

pre 1 godinu

Radonjićeva elokvencija je na nivou osmogodišnjaka, reč o utakmici nije rekao, samo se obrušio na Trifunovića. Da je pravi čovek rekao bi da to nije lepo, ali bi našao načina da opravda glupost mladog igrača, a ne da laže kako Zvezdini igrači i uprava nikad tako ne postupaju. A Blažić, Simonović i krađa pehara, nasrtaji Lazića koji je najgrublji u ABA ligi? Informer se ponaša kao Čovićevo glasilo, a Čovića i Vujoševića svi znamo. Ako je neko smirivao situaciju onda je to Obradović.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija