Autor: Informer.rs

09.06.2022.

11:55

Foto:

Sport

PRVI ČOVEK PARTIZANA O NOVOM TRENERU: Stolica je po meri našeg kluba, naših ambicija...

Predsednik Partizan Milorada Vučelić pričao je o dolasku novog trenera i potvrdio da su pregovarali vrlo malim brojem trenera, proverenih partizanovaca.

- Ilija Stolica je stručnjak po meri našeg kluba, naših ambicija, i načina kako razmišljaju ljudi koji vole Partizan. Doveli smo stručnjaka modernih shvatanja koji će, uveren sam, veoma brzo da pronađe način da sa iskusnijim, ali i mladim igračima krene spreman u novu sezonu koja je puna izaziva - rekao je Vučelić za Večernje novosti.

Marko Nikolić i Vladimir Ivić bili su želje Partizana, ali nisu želeli da se vrate u Srbiju, dok su crno-bele odbili i Aleksandar Vuković, Savo Milošević, Miroslav Đukić i Veljko Paunović.

Informer

Ilija Stolica je po meri Partizana

Dolaskom Stolice, stiže i kompletan stručni štab, a najpoznatije ime u njemu je Luka Jevtović, analitičar koga su navijači Partizana mogli da upoznaju po stručnim komentarima tokom Mundijala u Rusiji, u specijalizovanim emisijama RTS-a, inače njegovog vernog saradnika u svim klubovima gde je radio.

Luka će biti zadužen za analizu rivala Parnog valjka, ali i pojedinačnih mogućnosti trenutnog igračkog kadra. Među njima je i njegov rođeni brat Marko Jevtović, koji se zimus vratio među crno-bele.