Autor: Informer.rs

10.06.2022.

11:03

Foto: Starsportphoto

Sport

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE! Raspada se PARTIZANOV šampionski tim!

Ni drugi pokušaj Kevina Pantera da se domogne trofeja u regionalnoj košarci! Sa Crvenom zvezdom je poražen u finalu Kupa Radivoja Koraća, sezona je nakon toga okonača. Dve godine kasnije u dresu Partizana, upravo ga je bivši klub u dva navrata odvajao od pehara pošto su crno-beli poraženi u finalu Kupa i ABA lige. 

Ipak, sjajne partije koje je pružao u Partizanu otvorila su Kevinu Panteru vrata NBA lige. Amerikanac je pokazao izvanredne poenterske sposobnosti, mogućnost šuta i sa NBA dometa za tri poena, a sve je to pviuklo pažnju brojnim klubovima. Slična situacija je i sa Dalasom Murom koji bi mogao put Kine!

Informer

Panter je vezan još jednom sezonom za Partizan budući da je prethodnog leta ugovor potpisao na dve godine. Ipak, u napomeni postoji da bi Amerikanac mogao put NBA lige ukoliko stigne adekvatna ponuda. 

JOš uvek je sve daleko od završetka, ali je izvesno da bi Partizan već sada mogao u potragu za Panterovom zamenom. Poznato je da je Amerikanac uvek želeo NBA ligu, a sada kada mu je na dohvat ruke teško da će je odbiti.