• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2022

16:50 >> 16:53

POČELO JE RASIPANJE ŽELJKOVOG PARTIZANA! Amerikanac ODLAZI posle PORAZA!

Starsportphoto©

Partizan

POČELO JE RASIPANJE ŽELJKOVOG PARTIZANA! Amerikanac ODLAZI posle PORAZA!

Podeli vest

Plejmejker Partizana Dalas Mur na meti je brojnih kineskih klubova

Svega pet dana prošlo je od teškog poraza Partizana u finalnoj seriji ABA lige kojom su crno-beli, po svemu sudeći, okončali još jednu neuspešnu sezonu. Izabranici Željka Obradovića ostali su bez tri trofeja za samo pola godine, a odluka kluba je da se ne takmiči u Košarkaškoj ligi Srbije što znači da u Humsku ove sezone neće stići pehar. 

U četvrtak se pojavila informacija da ekipa nije trenirala od ponedeljka i poraza od Crvene zvezde. Bio je to nagoveštaj da nešto nije kako treba među crno-belima, a kako stvari stoje ekipa je počela i da se "rasipa". 

Nakon što je Rodions Kurucs usred plej-ofa otišao put Letonije, iz kluba bi mogao da ode i Dalas Mur. Po saznanjima "Mozzart sporta" Amerikanac je zapao za oko brojnim klubovima iz Kine, te se očekuje da narednih dana plejmejker donese odluku gde će nastaviti karijeru. Ipak, izvesno je da je njegova epizoda u crno-belom dresu završena. 

Foto: Starsportphoto

Mur je letos potpisao ugovor do kraja sezone. Tokom godine odigrao je 31 meč u ABA ligi, prosečno beležio 8,7 poena. Izuzetno dobar šut za tri poena krasio ga je tokom čitave sezone, a najbolju partiju odigrao je protiv FMP-a kada je "sasuo" Panterima 21 poen u Železniku. 

Dalas Mur je već nastupao u Kini za ekipu Gvangžu i upravo zbog toga je veoma interesnatan tamošnjim klubovima. Pored Amerikanca, na kraju sezone ugovori ističu Nemanju Dangubiću, Radetu Zagorcu i Matijasu Lesoru. 

Važeće ugovore i naredne sezone imaju Kevin Panter, Zek Ledej, Aleksa Avramović, dok su najmlađi igrači potpisali trogodišnje ugovore sa Partizanom. Tu su Balša Koprivica, Alen Smailagić, Gregor Glas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

vidim da bi vi voleli da se raspe ti ida ne vidite Zeljka obradovica samo ste se malo z....... tek ce ove godine partizan da eksplodira kako je i planirano gledacete vi jos i tek kako Zeljka i Parttizan

Prometej

pre 1 godinu

.....Izabranici Željka Obradovića ostali su bez tri trofeja za samo pola godine..... Pa kada su ih imali.....????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija