Autor: Informer.rs

13.06.2022.

12:21

Foto: Starsportphoto

Sport

STOLICA ODMAH PODVIKNUO: Nijedan igrač ne može da ode ili dođe bez moje saglasnosti! (VIDEO)

Direktor Miloš Vazura je prilikom okupljanja ekipe pred pripreme najavio velike prome, odlaske i dolaske u klub. Trener Stolica je jasan što se tiče prelaznog roka.

- Nijedan igrač bez moje salasnosti ne može da ode, dođe ili vrati se. Želja mi je da osvežimo stvari i preokrenemo energiju koja smatram da nije dovoljno dobra. Voleo bih da sam izašao na prvi trening i rekao da je ovo tim za narednu sezonu, ali čeka nas dugo formiranje ekipe - kazao je Ilija Stolica i nastavio. 

Informer

 

- Prelazni rok je živa stvar. Ali, ono što je do nas jeste da mora da postoji trud da što pre posao oko formiranja tima završimo i da imamo tim sa kojim ćemo pokušati da ostvarimo ciljeve. Dolaziće igrači, nadam se da će do Slovenije biti poznat veći deo tima. Jedan od osnovnih kriterijuma kod izbora igrača na koje računamo je zdravstveni razlog. Dača Pantić je jedan od primera, očekujemo da se potpuno oporavi do septembra. Želim sa svakim da razgovaram. Nijedan igrač neće otići ili ostati u klubu a da ne obavi razgovor sa mnom. Svaki igrač ima ličnu specifičnu situaciju i status svakog fudbalera ću moći da kažem tek nakon razgovora sa njima. Jojićev status i nekih drugih igrača biće poznat posle razgovora sa njima - poručio je trener Partizana.