Autor: Informer.rs

26.06.2022.

09:56

Foto: FK Partizan

Sport

PARTIZAN IMA PONUDU NA STOLU! Almerija nudi milione za crno-belog bisera!

Žalja Almerije je Marko Milovanović, a poslali su zvaničnu ponudu za mladog napadača, prenosi Telegraf. Međutim, problem je što nisu baš zavukli ruku u džep. Vlasnici Almerije su ponudili crno-belima 3.500.000 evra u gotovini, koji bi sa bonusima mogli da "prebace" 5.000.000 evra, a Partizanu bi pripalo i čak 50 odsto od dalje prodaje igrača, prenosi pomenuti izvor. Od ranije je poznato da Partizan nije rad da pusti talentovanog napadača ispod pet miliona evra.

Almerija zagrizla 

Takođe, postoji još jedan kamen spoticanja. Španci insistiraju da se u transfer Milovanovića nekako "uvežu" i preostali bonusi od Sadika -  500.000 za nastupe, gde nedostaje samo jedan meč Nigerijca u avgustu da Partizan stekne pravo na isplatu i deset odsto od dalje prodaje. Almerija traži da crno-beli "precrtaju" te bonuse, što u Humskoj očekivano odbijaju, jer dva posla nemaju veze jedan sa drugim. 

Informer

Marko Milovanović, crno-beli biser

Milovanović je prošlu sezonu počeo kao alternativa Rikard Gomešu i postigao neke važne golove za Partizan. Imao je tada i klub neke velike ponude za njega, ali je odlučeno da je rano za prodaju, tim pre što se jurila šampionska titula.

Podsećamo, Umar Sadok je doneo crno-belima 9.000.000 evra, smeši se još pomenutih  500.000 za bonus od odigranih mečeva.

Inače, Marka između ostalih prate, Ajaks, Inter i Njukasl, pominju se Atlanta i Dortmind, a u Beograd su dolazili skauti Zenita i moskovskog CSKA da ga uživo gledaju.