05.07.2022.

11:10

Foto: Printscreen You Tube

Sport

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE, SVI U HUMSKU! "Sa kolena na koleno, uz naš Partizan"

Fudbalski klub Partizan poziva sve svoje navijače da dođu u četvrtak sa na promociju sezonskih karata i druženje sa igračima crno-belih. Pozivaju se stariji navijači da povedu i decu.

Prisutni će imati priliku da se slikaju sa svojim ljubimcima, a pored igrača tu će biti i kompletan stručni štab na čelu sa šefom Ilijom Stolicom.

Informer

Fudbaleri Partizana na pripremnoj utakmici


Promocija počinje u 12:55, na južnoj strani stadiona, pored crno-belog parnog valjka!

Iz redova tima iz Humske ovu akciju su nazvali "Sa kolena na koleno, uz naš Partizan". Crno-beli su se oglasili povodom ove akcije.

- Kako bismo svi zajedno pokrenuli 'Parni valjak' u novoj sezoni i gurali ga u svakom narednom kolu do pobeda, pozivamo te da u četvrtak 07.07.2022. godine, zajedno sa svojim najbližima – decom, unucima, prijateljima, rođacima – dođeš na promociju sezonskih ulaznica i zajedničko druženje sa našim igračima, stručnim štabom i šefom Ilijom Stolicom, gde ćeš uz mogućnost zajedničkog fotografisanja imati priliku i da kupiš sezonske ulaznice za sve tribine - stoji u objavi FK Partizan.

Akcija "S kolena na koleno" biće organizovana u četvrtak od 12.55 na južnoj strani stadiona Partizana, pored crno-belog parnog valjka. Cene sezonskih karata su sledeće:

Jug 4.000 dinara, cena sa poputom 3.000 dinara
Istok 6.000 dinara, cena sa popustom 5.000 dinara
Zapad bočni delovi tribina, 7.000 dinara, cena sa popustom 6.000 dinara
Zapad ulaz E je porodična tribina, cena sezonske ulaznice za dete do 12 godina je 2.000 dinara
Zapad centar 8.000 dinara, cena sa popustom 7.000 dinara.