• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

19:11

NOVI NEUSPEH PARTIZANA NA TRŽIŠTU! Crno-beli ostali bez KAPITALNOG pojačanja!

fkpartizan.rs

Partizan

NOVI NEUSPEH PARTIZANA NA TRŽIŠTU! Crno-beli ostali bez KAPITALNOG pojačanja!

Podeli vest

Belgijski fudbaler Žilijen Ngoj odlučio je da odbije ponudu Partizana i potpiše ugovor sa Mehelenom

Rešili su čelnici Partizana ovog leta da dovedu novog ofanzivnog vezistu koji će diktirati tempo igre. Na listi želja su bili Tokmak Nguen i Žilijen Ngoj, ali su crno-beli u oba slučaji iz trke. Prvi je rešio da ostane u Ferencvarošu, dok je Belgijanac odlučio da odbije klub iz Humske i potpiše ugovor sa Mehelenom! 

Prethodnih nedelja je Belgijanac "mozgao" i razmatrao sve ponude, a bilo ih je. Jedna baš od Partizana, ali je na kraju rešio da ostane u domovini i pridruži se Mehelenu. On je sa belgijskim velikanom potpisao ugovor na tri godine, a stiže iz Kotrajka kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor. 

- Želeo sam da odem negde gde sam osećao da me žele. A, to je ovde odmah bio slučaj. U ovom klubu mogu da nastavim da se razvijam - rekao je Ngoj. 

Foto: REUTERS/Toby Melville

Belgijanac je jedan od igrača koje je želeo i Aleksandar Stanojević. Bivši trener Partizana ga je video u ulozi "lažne devetke" odmah iz Rikarda Gomeša. Činilo se u jednom trenutku da je transfer gotov, ali je čitav posao propao zbog ambicija njegovog menadžera. 

Nadali su se u Humskoj da bi drugi pokušaj mogao da bude plodonosan, ali opet ništa. Partizan sada mora da se okrene drugim opcijama budući da je trener Ilija Stolica nakon utakmice sa Fenerbahčeom priznao kako je njegovom timu potrebno još pojačanja budući da crno-bele očekuje paklen ritam na tri fronta u sezoni pred nama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

kad nesposobni vode partiyan prepotentni Ilijev i maloumni vazura cekate 3 meseca igraca da bi vas zajebo i sta sad opet cete da dovucete slosere u partizan a igrate ligu ,klosari jedni nema igraca da igraju bruka i sramota nadam se da ce vas oterati iz partizana ili cete na silu morati pobeci

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija