Autor: Informer.rs

24.07.2022.

09:40

Foto: Starsportphoto

Sport

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE, NAVIJAČI PARTIZANA KIPTE OD BESA: Bruka i sramota, jad, beda, čemer, tuga...

Prvo su crno-beli u Nišu u nadoknadi došli do 3:3 protiv Radničkog, dok su nedelju dana kasnije u Humskoj odigrali vrlo loš meč i samo remizirali protiv TSC-a i to bez golova (0:0).

Navijači kipte od besa

Navijačima Partizana je prekipelo. Tokom meča su konstatno skindirali "Uprava napolje, a posle utakmice  postrojili su igrače ispod juga, dok je i rukovodstvo dobilo "poslednje upozorenje", a izgleda da slična stvar čeka i trenera Iliju Stolicu.

Jasno je da su pristalice crno-belih razočarane, nemaju strpljenja, iako je start sezone, ne zanima ih ni što je trener Ilija Stolica došao pre mesec dana kao i što je tim pretrpeo brojne promene tokom letnje pauze. Grobari žele pobede, žele borbu za titulu, a već sada zaostaju za večitim rivalom, a Zvezdu tek očekuje meč u trećem kolu protiv ekipe Mladosti (nedelja, 21.00). 

Informer

 

Partizan je tokom skorije istorije ipak uspevao da se vrati na šampionski kolosek posle prosutih bodova u prva tri kola domaćeg šampionata. Težak zadatak, ali i ogroman motiv.

Navijači s druge strane ne odustaju, glavni krivac za loše rezultate kako smatraju je uprava kluba, a ne štede ni fudbalere i trenera Iliju Stolicu.

Ne štede navijači ni igrače!

Bonus video