• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

08:31

ZEMLJOTRES U HUMSKOJ! Stolica prvi na udaru! Navijači teraju upravu, čelnici kluba će raspravljati o poverenju treneru!

Starsportphoto©

Partizan

ZEMLJOTRES U HUMSKOJ! Stolica prvi na udaru! Navijači teraju upravu, čelnici kluba će raspravljati o poverenju treneru!

Podeli vest

Navijači Partizana traže promene u upravi kluba posle dva kiksa na startu nove sezone, a na udaru čelnika crno-belih je novi trener Ilija Stolica

 U prva tri kola doživeli su crno-beli čak dva kiksa. Prvo su u Nišu duboko u nadoknadi došli do 3:3 protiv Radničkog, dok su nedelju dana kasnije u Humskoj odigrali vrlo loš meč i samo remizirali protiv TSC-a i to bez golova (0:0).

Stolica na udaru

Navijači su nakon meča postrojili su igrače ispod juga, dok je i rukovodstvo dobilo "poslednje upozorenje", a izgleda da slična stvar čeka i trenera Iliju Stolicu.

Foto: Starsportphoto©

Poruka Grobara upravi Partizana

"Sportski žurnal" prenosi da je zbog loših rezultata i loše igre "razočaranje ogromno i kod Partizanovog rukovodstva". To snači da će "u najkraćem roku uprava Parnog valjka raspravljati o poverenju treneru". Takođe, zaključuje se i da se "Stolici, izvesno je, već drma klupa".

Ilija Stolica došao je pre samo mesec i po dana u Partizan, nasledio je Aleksandra Stanojevića. Tim je pretrpeo brojne promene usled odlazaka velikog broja igrača i dolazaka nekolicine novih.

Foto: Starsportphoto©

Trener Ilija Stolica na udaru posle novog kiksa

Novi trener Partizana je posle meča poručio da je njima "potrebno vreme" pošto je sve novo, dok se na konferenciji za medije nije pojavio. Razlog otkazane konferencije crno-belih su opravdali rastom broja obolelih od korona virusa, prenosi takođe "Sportski žurnal".

 Mislim da je potrebno vreme, znam da se traže instant stvari, ali potrebno je vreme. Novi trener, novi igrači, ali bez obzira na pritisak mora proces da se ispoštuje. Na dobrom smo putu sa igrom i žao mi je što nas rezultat nije nagradio - podvukao je Stolica i dodao da Partizanu nisu potrebna nova pojačanja, nego vreme da se dovedena uigraju i priviknu na njegov sistem rada.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 1 godinu

Treba prvo uprava da se smeni, jer ona je dovela Stolicu i odradila ovakav nakaradni prelazni rok. Riba smrdi od glave, ne od repa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija