Autor: Informer.rs

28.07.2022.

11:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Bivši fudbaler Partizana LIKUJE zbog OSTAVKE ILIEVA! Odale ga društvene mreže! (FOTO)

Nekadašnji napadač Partizana je podneo ostavku na funkciju sportskog direktora, a na odlasku je navijačima ostavio pismo i u kratkom obraćanju javnosti obrazložio razloge odlaska. 

Inače, jedan od prvih tranfera koje je kao sportski direktor u Partizanu dogovrio Ivica Iliev je prelazak tada mladog Nikole Ninkovića u Đenovu (u februaru 2016. godine za 550.000 evra). 

Informer

 

Godinama kasnije, momak koji je uvek bio temperamentan i na terenu i van njega je obelodanio u jednom intervjuu da je na leto 2018. godine bio blizu povratka u Partizan, a iako nije želeo da imenuje i da kaže koga smatra odgovornim što nije došao u Humsku, sada je kristalno jasno da je to Ivica Iliev.

Informer

 

– Uprava je stopirala moj povratak! Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili. Ne bih da imenujem, niti da prozivam, ali zna se ko je u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Nisu mi ubili želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan – poručio je Ninković koji je nakon toga umesto u Partizan otišao u Askoli, a poslednji klub mu je bio Proletera iz Novog Sada.