• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

14:28

OGLASIO SE ILIEV! Objasnio navijačima zašto NAPUŠTA PARTIZAN!

Starsportphoto

Partizan

OGLASIO SE ILIEV! Objasnio navijačima zašto NAPUŠTA PARTIZAN!

Podeli vest

Sporski direktor Partizana Ivica Iliev podneo je ostavku na funckije u klubu

Sada je i zvanično - Ivica Iliev više nije sportski direktor Partizana!

Nekadašnji golgeter danas je podneo ostavku na tu funkciju u Humskoj, a na odlasku je navijačima ostavio pismo i u kratkom obraćanju javnosti obrazložio razloge odlaska. 

Iliev uvek uz Partizan

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK ”Partizan”. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati.

Foto: Starsportphoto

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici - piše u saopštenju Ilieva koju je preneo Partizan. 

Nezvanično, Iliev je napustio klub nakon što se nije slagao sa odlukom uprave o statusu Ilije Stolice. Naime, Iliev je smatrao da Stolica odmah treba da bude smenjen nakon serije loših rezultata, ali je predsednik kluba Milorad Vučelić ipak zaštiti stratega crno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Nisam navijač Partizana, ali šteta je da Ilijev ode. Partizan je sve bolji i bolji, ali Crvena zvezda odmakla i neće biti lako, ne samo Partizanu, nego bilo kojoj drugoj ekipi iz Srbije da joj se primakne. Partizan nije bio bolji u poslednjih 6 godima a sada kad su se vrata otvorila da Srbija ima može da ima dva predstavnika u ligi šampiona i titula vicešampiona Srbije vredi više nego ikad, Zbijte redove i nastavite vredno da radite a rezultati neće izmaći.

Slobodan

pre 1 godinu

Neka si,trebao si i ranije. Zanima me šta čekaju ova troica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija