Autor: Informer.rs

10.08.2022.

21:45

Foto: FK Partizan

Sport

TIM PRTIZANA ZA AEK! Stolica MORA da menja da bi crno-beli izbegli bruku!

U crno-belom taboru se nadaju da bi sa izmenjenom odbranom mogli do boljeg rezultata nego na Kipru!

Ne treba se biti veliki fudbalski znalac da bi se shvatilo da je "parni valjak" najviše zakazao u odbrani! Primio je tim Ilije Stolice dva identična gola i zato će poslednja linija biti donekle korigovana u nameri da se izbegne bruka i tek druga eliminacija u ovom veku iz međunarodnih takmičenja na prvoj prepreci!

Informer

 

Trebalo bi da se u startnu postavu vrati Svetozar Marković, a pošto se Marković najbolje snalazi na mestu desnog štopera vrlo verovatno će uslediti pomeranje Igora Vujačića ulevo, pa bi Siniša Saničanin šansu čekao sa klupe, jer, ruku na srce, nije se proslavio na Kipru.

Informer

 

Sa druge strane, Partizanu je bitno da sačuva svoju i pogodi mrežu protivnika, pa će Stolica biti na teškim mukama! Od početka sezone je branio Nemanja Stevanović, ali ne bi čudilo da se sada među stativama nađe Aleksandar Popović, jer je Stevanović definitivno u poslednje vreme ispod svog nivoa. 

Zadnji vezni će bez sumnje biti Ljubomir Fejsa, a ispred njega će delati Menig, Dijabate, Natho i Rikardo! Dakle, Partizan bi AEK-u trebalo da se suprotstavi u sastavu: Popović, Filipović, Marković, Vujačić, Urošević, Fejsa, Andrade, Natho, Menig, Dijabate, Rikardo.