• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2022

13:07

TO NIJE ISTINA, SEZONA NIJE GOTOVA! Reakcija Stolice posle pitanje novinara pred meč sa AEK-om!

Starsportphoto

Partizan

TO NIJE ISTINA, SEZONA NIJE GOTOVA! Reakcija Stolice posle pitanje novinara pred meč sa AEK-om!

Podeli vest

Partizan u četvrtak od 21.00 dočekuju AEK iz Larnake u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon poraza rezultatom 2:1 u prvom susretu.

Crno-belima neće biti lako, potrebna je pobeda od dva gola razlike, što sa igrom iz prvog susreta biće veoma teško.

Jedan novinar je pitao da li je meč protiv AEK-a zapravo meč sezone za Partizan, uz konstataciju da on misli da je titula već izgubljena, kao i da bi učešće u Ligi konferencija bilo nazadovanje.

- Uz uvažavanje vašeg mišljenja, smatram da je to daleko od istine. Priče o domaćem prvenstvu moramo sada malo da odvojimo, jer je ovo utakmica u Evropi. Titula se očekuje pet godina i moramo da se pripremimo za nju na pravi način. Ko god bude ovde sedeo i rukovodio, potrebno je vreme. Ništa ne može da se uradi preko noći, iako smo mi navikli na to. Na ovom nivou to nije moguće. I prošle sezone smo igrali Ligu konferencija, tako da se ne slažem da je to neuspeh. Imamo priliku da preokrenemo stvari i duboko verujem da će to od sutra biti tako - rekao je Stolica na konferenciji za medije.

Stolica veruje u pobedu

- Neke stvari koje su van moje kontrole ne mogu da promenim, ne mogu da amortizujem. Ono što mogu je da pripremim ekipu za ono što ih očekuje u samoj igri i za protivnika. Pritisak možemo da okrenemo na to da momci budu otresiti, da budu dostojni dresa Partizana.

Svestan sam odgovornosti i situacije u kojoj se nalazim, dodao je trener Partizana.

Ekipa mi pokazuje da smo na pravom putu. U bilo kojoj profesiji, bez obzira na pritiske, lični faktor ne sme da postoji. Stvar je kvaliteta, rada, logistike, budžeta i svega što jedan veliki klub nosi. Moj posao je takav kakv jeste i ja se sa tim konforno nosim.

Stolica veruje u trijumf svog tima.

- Očekuje nas drugo poluvreme, revanš sa kvalitetnom i dobrom ekipom koja nas je pobedila u prvoj utakmici. Možemo da eliminišemo ekipu AEK, to je cilj svih nas za sutrašnju utakmicu.

Strateg "parnog valjka" naveo je da nije angažovao sportskog psihologa i da je sam preuzeo tu ulogu.

Foto: FK Partizan

 

Trener i psiholog


- Slažem se da je psihološki faktor presudan, postići stabilnost u ekipi. Napravili smo konsultacije, preuzeo sam na sebe vrstu odgovornosti da ekipu psihološki što bolje pripremim.

Pozvao je trener crno-belih i navijače da podrže ekipu.

- Siguran sam da nam je preko potrebna podrška naših navijača. Moramo da ih vratimo kvalitetnim igrama i dobrim odnosom. Rezultat nas nije ispratio i naravno da navijači nisu zadovoljni. Ja sam ovde da se posvetim tome da to preokrenemo. Bez navijača mi ne možemo da uradimo ništa.

Foto: Starsportphoto

 

Pavlović povređen

Trener Partizana istakao je da zbog povrede neće moći da računa na napadača Andriju Pavlovića, kao i da je ekipa spremna i za penale.

- Penali su stvar psihološke pripreme. Naš zadatak je da se spremimo za sve, uključujući i penale -  poručio je Stolica.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

odavno je ,i ne samo da necemo biti drugi nego ni trecii ispascemo iz kupa,klosarcine jedne

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija