Autor: Informer.rs

12.08.2022.

12:50 >> 12:57

Foto: Starsportphoto©

Sport

PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA! Stolica je BIVŠI!

Iako se još uvek četa zvanična potvrda od Partizana, jasno je svima da je Ilija Stolica razrešen dužnosti prvog trenera u Humskoj. Crno-beli nisu dugo čekali, a već je pronađen i njegov naslednik. Novi šef stručnog štaba biće Savo Milošević koji se u klub vraća nakon dve godine

Ilija Stolica je u petak ujutru i zvanično smenjen sa mesta prvog trenera Partizana. On nije vodio današnji trening već je prisustvovao sastanku sa upravom gde mu je uručen otkaz. Crno-beli su već dogovorili saradnju sa Savom Miloševićem i legendarni golgeter bi uskoro trebao da bude promovisan kao novi-stari trener u Humskoj! 

Informer

Ilija Stolica se na klupi Partizana zadržao samo 33 dana. Uspeo je da upiše samo jednu pobedu protiv Javora, dok na ostalih pet utakmica crno-beli nisu trijumfovali. Poraz na Kipru, a potom i remi u Humskoj bili su jasan signal da je vreme za rastanak. 

Savo Milošević je bio kandidat i pre dva meseca, ali perspektivni stručnjak nije želeo da se "lati" posla u Humskoj. Tada uprava crno-belih nije uspela da ga slomi, a otežavajuća okolnost je bila činjenica da je Milošević primao platu od Olimpije nakon što je dobio otkaz u Ljubljani. Situacija je ista i danas, ipak, čini se da je došlo do velikog napretka u pregovorima. 

Iz Humske se još uvek niko ne oglašava, situacija je, nakon jučerašnjeg haosa nešto mirnija. Navijači čekaju konkretne korake, a vrlo je moguće da sledeći bude angažovanje Sava Miloševića.