• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

12.08.2022

10:44

SAZNAJEMO! Milošević sve bliži klupi Partizana,  DANAS se očekuje potpis!

Partizan

SAZNAJEMO! Milošević sve bliži klupi Partizana, DANAS se očekuje potpis!

Podeli vest

Savo Milošević ima najveće šanse da sedne na klupu Partizana

Bivši as i trener Partizana Savo Milošević je prvi pik uprave da nasledi Iliju Stolicu i velike su šanse da se već danas u toku dana to i ozvaniči - saznaje Informer. 

Foto: Starsportphoto

 


Čelnici Partizana su noćas dugo sastančili posle eliminacije od AEK-a i ispadanja iz Lige Evrope.

Glavna tema bio je novi šef stručnog štaba i usaglasili su se da je ponovno angažovanje legendarnog napadača najbolje rešenje.

Foto: Starsportphoto

 

Danas će biti još sastanaka u Humskoj, pa se očekuju i konkretni potezi.

Savo Milošević je predvodio Partizan sa klupe od marta 2019. do 2021. godine, a nakon toga je prihvatio posao u ljubljanskoj Olimpiji u kojoj se zadržao četiri meseca i sada je bez posla. 

Podsetimo, doskorašnji trener Partizana nije se pojavio na konferenciji za medije nakon utakmice sa AEK-om, već se medijima obratila portparolka Biljana Obradović koja je saopštila da konferencije neće biti i da nema nikakve zvanične informacije. Medijima se tako niko nije obratio posle novog brukanja u Humskoj, a skandali se samo nižu...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

KOLIKO SE SEĆAM, KADA JE ODLAZIO REKAO JE DA NIKAD VIŠE NEĆE RADITI U SRPSKOM FUDBALU. OČIGLEDNO GA NIKO NE ŽELI PA MU JE I PARTIZAN DOBAR.

Fedja

pre 1 godinu

Znam da je Savo partizanovo dete ali mislim da nije resenje za "Partizan" u bilo kojoj situaciji , pogotovu ovoj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17