Autor: Informer.rs

22.08.2022.

18:05

Foto: printscreen

Sport

ANĐUŠIĆ OPET O REPREZENTACIJI - JOŠ UVEK JE BESAN NA SELEKTORA! Dotakao se i slučaja "TEODOSIĆ"! (VIDEO)

Tokom leta veliki skandal izazvala je odluka Svetislava Pešića da na širi spisak reprezentacije ne uvrsti i Danila Anđušića. Sjajni šuter je nekoliko dana pre toga ozvaničio povratak u Partizan, ali za njega na okupljanju selektora mesta nije bilo. 

Ipak, Anđušić ističe da bez obzira na to redovno prati dešavanja u reprezentaciji Srbije, te da će navijati za naš nacionalni tim na predstojećem Evropskom prvenstvu koje je na programu početkom septembra. 

- Pratim reprezentaciju, naravno. Još uvek mislim da sam trebao da se nađem na širem spisku, ali nisam. Navijam za sve njih, svi su mi dobri drugari, verujem da imamo dobar kvalitet za najviši mogući plasman - rekao je Anđušić. 

Informer

Taman kada se situacija oko njegovog izostanka smirila usledio je novi "skandal". Naime, Svetislav Pešić se zahvalio Milošu Teodosiću na uslugama, te dojučerašnji kapiten Orlova neće biti uz reprezentaciju na Evrobasketu. 

- Ispratio sam i situaciju oko Teodosića, po mom mišljenju sve to nije odrađeno onako kako treba, posebno prema nekom ko je posvetio većinu svoje karijere reprezentaciji. To je odluka selektora, videćemo da li je u pravu - dodao je Anđušić.