• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

17:51

ANĐUŠIĆ SE VRATIO KUĆI! Poziv ŽELJKA OBRADOVIĆA promenio sve! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

ANĐUŠIĆ SE VRATIO KUĆI! Poziv ŽELJKA OBRADOVIĆA promenio sve! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana počeli su pripreme za novu sezonu u ABA ligi i Evroligi

Veliki broj novih lica danas se pojavilo na pripremama Partizana, a među njima je i Danilo Anđušić. Povremeni srpski reprezentativac vraća se u crno-beli tabor nakon nekoliko godina u inostranstvu, a po povratku istakao je da je izuzetno zadovoljan što će ponovo igrati u svom klubu. 

- Uzbuđen sam i srećan što sam se posle mnogo vremena vratio kući. Srećni smo, biće dosta lakše, nema više pakovanja i žurbe, sve mi je ovde poznato. Jedva čekam početak i nadam se da će sve biti kako treba - rekao je Anđušić. 

Tokom leta je bilo i drugih ponuda, ali je poziv Željka Obradovića i opcija povratka u Partizan prelomila. 

- Lagao bih kada bih rekao da nisam mislio na to, ali kada sam dobio poziv od Željka Obradovića nije bilo više razmišljanja. Supruga me je odmah podržala u toj odluci, ovo je pravi korak i pravi momenat za povratak u Partizan. Imam punu podršku od nje i cene porodice - dodao je novi šuter crno-belih. 

Partizan se nakon nekoliko godina vraća u Evroligu, očekivanja navijača su najviša, ipak, Anđušić ističe da nema problem sa pritiskom. 

- Igranje za Partizan donosi određenu odgovornost i pritisak. Ništa novo za mene, ne predstavlja mi to problem. Drago mi je što se karte prodaju u velikom broju, to je vetar u leđa za sve utakmice, verujem da ćemo sa njima uspeti da ostvarimo vrhunske rezultate - podvukao je Anđušić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija