Autor: Informer.rs

13.09.2022.

06:59

Foto: Printscreeen

Sport

RASULO U HUMSKOJ! Pojavio se snimak sukoba Mijailovića i Vazure! (VIDEO)

Prvi čovek košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović proglasio je sebe za novog predsednika sportskog društva. U isto vreme fudbalski klub je saopštio da aktuelni predsednik sportskog društva Milorad Vučelić ostaje na toj funkciji.

Informer

Milorad Vučelić

Skupština u Humskoj planirana je za ponedeljak za 17 časova, završena je i pre nego što je počela, pošto ju je Mijailović napustio, nakon što pojedinim delegatima nije bilo dozvoljeno da prisustvuju.

Prvi čovek košarkaškog kluba je prilikom napuštanja stadiona u Humskoj prozvao Miloša Vazuru, generalnog direktora fudbalskog kluba za nefer ponašanje i odlučivanje ko može da prisustvuje sednici, a ko ne.

Informer

 

Pojavio se i snimak na društvenim mrežama. Vidi se da predsednik KK Partizana drži papire u rukama, kao i delegat do njega od kojeg Vazura otima materijal. Umalo se verbalni sukob nije pretvorio u fizički.

- Mislim da nije fer i pošteno. Miloš Vazura kao predstavnik fudbalskog kluba odlučuje ko može, a ko ne može da uđe - poručio je Mijailović.

On je potom okupio predstavnike 13 klubova i otišao u Teniski klub Partizan i tamo organizovao novu Skupštinu, gde je proglasio jednoglasnu pobedu, na osnovu dve trećine glasova, odnosno 52 delegata. U novi Upravni odbor ušle su brojne legende crno-belih i srpskog sporta, kao što su Željko Obradović, Filip Filipović, Marko Nikolić, Andrea Arsović, Đorđe Višacki, dok je za generalnog sekretara sportskog društva izabran legendarni odbojkaš Željko Tanasković.

Bonus video