Autor: Informer.rs

28.09.2022.

11:27

Foto: Starsportphoto©

Sport

NEMA OPUŠTANJA U REDOVIMA PARTIZANA! Petrić pred Radnički: Spremni smo i koncentrisani kao da igramo protiv najjačeg protivnika!

Trener Gordan Petrić ističe da će svakom meču pristupiti ozbiljno.

- Naš cilj je da u svaku utakmicu uđemo sa željom za dokazivanjem. Neko će da se dokazuje za ugovor, neko za odlazak u inostranstvo... Nama je svaka utakmica prioritet i dokazivanje -kazao je Petrić pred utakmicu i dodao:

Informer

 

- Očekujem da igrači koji sutra izađu na teren budu koncentrisani, jer znaju šta im donosi ovo takmičenje. Od sutra ulazimo u ciklus od 14 utakmica do pauze za Svetsko prvenstvo.

Petrić je rekao da Danilo Pantić neće biti u konkurenciji za tim na sutrašnjem meču.

- Andrija Pavlović je ušao u trenažni proces, a videćemo da li će sutra dobiti neki minutažu. On će dobiti prostor da pokaže šta zna. Pavlović je iskusan igrač, ali su mu potrebni mečevi da bi ušao u formu. Sutra ćemo igrati u trenutno najjačem sastavu. Ko će dobiti šansu da zaigra znaćemo posle današnjeg treninga. Ne plašimo se protivnika, jer želimo da uđemo u ritam utakmica nedelja - četvrtak. Radnički je iskusna ekipa i može da napravi problem. Radnički sigurno želi da pruži maksimum protiv nas. Nećemo se opustiti, spremni smo i koncentrisani kao da igramo protiv najjačeg protivnika - naveo je Petrić.

Bonus video