28.09.2022.

18:55

Foto:

Sport

OGLASIO SE VAZURA POSLE BRUKE PARTIZANA: ŠOKIRAN SAM! Ovo je nedopustivo!

Partizan je vodio do 90+3 minuta, tada primio gol za 1:1, a onda su izabranici Gordana Petrića promašili, verovali ili ne, četiri penala! Igrači Radničkog postigli su dva gola i tako napravili senzaciju!

Nakon rezultata koji možda ni najveći navijači, a ni sami igrači Radničkog nisu mogli ni da sanjaju, za naš portal progovorio jedan od čelnih ljudi Partizana, Miloš Vazura, koji je bio očekivano razočaran i iznenađen.

Informer

 

- Šokirani smo! Primili smo gol u nadoknadi, a ponašali smo se kao da je sve gotovo i to je nedopustivo! Viđena je stativa Rikarda, Andrade je imao situaciju kada je mogao sve sam da reši, potom Belić...i na kraju su odlučili penali! Nedopustivo je da promašimo četiri jedanaesterca, a čestitam momcima iz Radničkog.

Informer

 

Šta je glavni razlog poraza?

- Analiziraćemo zašto smo igrali ispod svog nivoa. Moramo da se okrenemo prvenstvu i Evropi sada! 

Da li ste mogli da zamislite da će Partizan ispasti na startu takmičenja?

Informer

 

- Mislim da niko ovo nije mogao da zamisli i da očekuje! Mi sada moramo da nastavimo pobedonosni niz koji imamo u Superligi i pružamo punu podšku Gordanu Petriću i igračima i verujemo u njih! Verujem da će se brzo podići i spremno dočekati važnu utakmicu u nedelju- zaključio je Miloš Vazura za Informer.rs.

Crvena zvezda u četvrtak od 16.00 gostuje Mačvi u Šapcu, a preostale utakmice prve runde Kupa Srbije igraće se 19. oktobra.