• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2022

14:39 >> 17:08

KATASTROFA PARTIZANA! Prvoligaš izbacio crno-bele iz KUPA posle penala! Dragićević HEROJ, crno-beli promašili ČETIRI PUTA! (VIDEO)

FK Partizan

Partizan

KATASTROFA PARTIZANA! Prvoligaš izbacio crno-bele iz KUPA posle penala! Dragićević HEROJ, crno-beli promašili ČETIRI PUTA! (VIDEO)

Podeli vest

U okviru 1/16 finala Kupa Srbije, Partizan je poražen od Radničkog u Sremskoj Mitrovici nakon penala, a posle 1:1!

Senzacija u Sremskoj Mitrovici! Započeli su fudbaleri Partizana i završili  takmičenje u Kupu Srbije, pošto su u meču 1/16 finala poraženi Radnički u Sremskoj Mitrovici nakon jedanaesteraca!

Foto: FK Partizan

 
 


Izabranici Gordana Petrića nisu opravdali ulogu favorita i iako su vodili do samog finiša, prvoligaš je napravio senzaciju i slavio nakon jedanaresteraca"! 

Imali su i domaći igrači dve zrele prilike na samom početku meča preko Milinkovića, igrali ofanzivno, ali ih je sasekao u 18. minutu Andrade, koji je doveo crno- bele u vođstvo!

Desetak minuta kasnije je pripretio i Rikardo, a u 38. minutu Andrade se našao u još jednoj prilici, ali nije uspeo da postigne i drugi pogodak.

U nastavku Partizanovo rutinsko odrađivanje posla, bez mnogo prilika pred golom domaćih. Crno-beli su najopasniji bili dva puta posle prekida kada je Marković propustio dve prilike, a uz njega je solidnu priliku imao i Kristijan Belić sredinom drugog poluvremena kada je njegov udarac zaustavio golman Dragićević.

Domaći su izveli jedinu konkretniju akciju u nastavku meča u 90+3 minutu, Ristović je povukao napad po levoj strani, poslao povratnu loptu na drugu stranu gde je sam ostao Marinković i udarcem iz prve doneo izjednačenja.

Herov ovog meča bio je golman Dragović koji je blistao u penal seriji!

Prva serija: Spasojević - 1:0 za Radnički, Rikardo - brani Dragićević!

Druga serija: Petrović - 2:0 za Radnički, iako je Lukač zakačio loptu koja se od stative odbila u mrežu. Živković šutira za Partizan - prečka!

Treća serija: Kovačević - preko gola, ostaje 2:0 za Radnički. Urošević - pored gola!

Četvrta serija: Ristović promašuje, ostaje 2:0. Andrade za Partizan - Dragićević brani!

RADNIČKI (SM) - PARTIZAN 1:1 - nakon penala 3:1

Stadion: Agropapuk Arena.                     Sudija: Pavle Ilić (Kragujevac)

Strelci: Andreade 18

RADNIČKI SM: Dragićević - Protić, L.Ivić, Ignjatović, Petorivć, Pius, Milinković, Đorđević, S.Ilić, Spasojević, Grbović.

PARTIZAN: Lukač - Živković, Šehović, Marković, Urošević - Belić, Traore- Terzić, Andrade, Dijabate - Rikardo.

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme: 

Penali:

KRAJ! I Andrade je pogrešio, tačnije odbranio je heroj Dragićević! ! Radnički je prošao dalje i napravio senzaciju!

- Promašio je sada i domaći tim! I dalje je 2:1!

- Nestvaran promašaj Slobodana Uroševića! I on je promašio ceo gol! 

2:1 - Kovačević je promašio ceo gol! Smanjuje Partizan!

- Prečku je pogodio Živković! Veliko slavlje u Sremskoj Mitrovici!

2:0 - Gol! Petrović je povisio, Lukač ponovo nemoćan!

- Rikardu je fenomenalno odbranio Dragićević! ostaje 0:1!

1:0 - Spasojević je matirao Lukača

90+3 - GOL! IZJEDNAČIO JE RADNIČKI!Penali će odlučiti posle gola domaćina! Ristović je povukao napad po levoj strani, poslao povratnu loptu na drugu stranu gde je sam ostao Marinković i udarcem iz prve doneo izjednačenja.

90. minut - Igraće se još četiri minuta...

88. minut - Aleksandar Filipović dobio je priliku umesto Šehovića.

84. minut - Pokušao je Svetozar Marković, ali su fudbaleri Radničkog uspeli da otklone opasnost posle gužve u šesnaestercu.

76. minut - Gajić je zamenio povređenog Grbovića.

74. minut - Požuteo je Kristijan Belić zbog simuliranja u šesnaestercu rivala

70. minut - Napokon prva šansa za Radnički u nastavku. Pokušao je Lazar Ivić posle centaršuta iz slobodnog udarca, ali je loptu poslao visoko preko gola.

68. minut - Lutovac menja Terzića.

67. minut - Faulom je Hamidu Traore je prekinuo napad Radničkog na sredini terena i "požuteo"..

62. minut - Belić je oprobao šut sa dvadesetak metara, ali mu je golman Radničkog Dragićević uhvatio "živu" loptu...

59. minut - Šutirao je Terzić iz okreta, ali je njegov udarac izblokirao jedan od fudbalera Radničkog...

Foto: FK Partizan

 

54. minut - Sada je Živković centrirao iz slobodnog udarca, a Marković sa šest-sedam metara glavom gađao pored desne stative

51. minut - Nije bilo mnogo uzbuđenja u nastavku...

46. minut - Počeo je drugi deo susreta u Sremskoj Mitrovici

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela susreta, gol prednosti ima beogradski tim.

44. minut -  Partizan igra sve bolje!  Odlična akcija crno-belih, Belić provukao loptu do Rikarda koji je šutirao sa 13 metara, ali lopta je pogodila stativu...

38. minut - Mogao je sada Andrade možda i da stavi tačku na ovaj susret. Nakon prekida Radničkog pukla je kontra crno-belih. Rikardo je uposlio Andradea koji je sam krenuo ka golu Radničkog, ali napravio potez više, želeo da dribla golmana i pogrešio...

30. minut - Spetljao se sada Rikardo, probao da dribla, ali dobro je intervenisala odbrana domaćina...

25. minut - " Umrtvili" su igri igrači Partitana. Izgleda da im tako odgovara...

20. minut -  Žuti karton dobio je Radoš Protić, kapiten Radničkog, zbog grubosti u duelu sa Traoreom....

18. minut - GOL! Andreade je strelac za Partizan 0:1! Dijabate je vratio povratni pas ka njemu,  on je zakucao loptu u mrežu Radničkog dobrim šutem sa 16 metara. 

12. minut - Još jedan pokušaj Nikole Milinkovića, ali siguran je Lukač!

10. minut - Evo lepe prilike za fudbalere iz Sremske Mitrovice! Milinković je umalo šokirao Partizan! Probao je posle centaršuta na prvu stativu, bio je na ivici peterca, Belić je malo zakasnio, ali nije uspeo da se upiše u strelce pošto je šutirao preko gola..

6. minut -  Još jedna pretnja po gol domaćina. Centrirao je iz prekida Živković, skočio je Andrade, ali je lopta otišla preko gola...

3. minut - Viđena je prva šansa za Rikarda. Ipak, nije najbolje zahvatio loptu napadač crno-belih posle centaršuta mladog Šehovića...

15.00 - Utakmica je počela! 

13:46 - Karte za ovaj meč su planule!

 

 

13:45 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Kupa Srbije između Radničkog iz Sremske Mitrovice i Partizana.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vuki

pre 1 godinu

Spremajte se za saopštenja o nameštanjima, i pitanjima"Ko to radi protiv Partizana???"!

SVET BRUJI O ZAHTEVIMA FUDBALSKIH ZVEZDA, A EVO KAKVO JE STANJE U PARTIZANU! Vazura otkrio detalje ugovora igrača!
Partizan

SVET BRUJI O ZAHTEVIMA FUDBALSKIH ZVEZDA, A EVO KAKVO JE STANJE U PARTIZANU! Vazura otkrio detalje ugovora igrača!

Mnogo je Argentinac Lionel Mesi dao katalonskom klubu, ali i on njemu, a El Mundo je do tančina otkrio Mesijev ugovor sa Barselonom i obelodanio nepoznate detalje! Fudbalska javnost je uvek željna sličnih "sočnih" priča, interesantno je šta igrači svetske klase zahtevaju od klubova, pa smo upitali generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru, da li je od kada je on u klubu bilo posebnih zahteva fudbalera

27.09.2022

20:01

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija