Autor: Informer.rs

08.10.2022.

00:12

Foto: Starsportphoto

Sport

REAKCIJE NAVIJAČA POSLE KATASTROFE, BRUTALNE SU! "Gore ne može" Ovi igrači su najviše podbacili, a on je išao turistički u Nemačku...

Osam godina se čekao povratak u Evroligu, ali meč u Berlinu neće pamtiti po dobrome.Odigrali su crno-beli ispod očekivanja, a Alba ništa nije praštala. Na kraju 100:84.

Izabranici Željka Obradovića su tokom druge četvrtine bili na "-26", probudili su se na momenat tokom treće deonice.  ali to nije bilo dovoljno da se nadoknadi zaostatak.

Najefikasniji u redovima Albe bili su Blet sa 16 poena, Sikma sa 15, Proćida sa 13, uz Loa i Olindea koji su dodali po 11 poena. Kod Partizana su se istakli Egzum sa 22 poena, Anđušić sa 14, kao i Ledej i Panter koji su upisali po 13 poena.

Ono što posebno brine navijače crno-belih je činjenica da su podbacila najveća pojačanja ovog leta - Džejms Naneli je imao samo  pet poena, Janis Papapetru samo jedan poen u ovoj utakmici. Neki  veruju da posle ovoga može samo bolje, drugi su zabrinuti zbog odbrane...

Trener Željko Obradović posle meča je igračima zamerio zbog jedne stvari.

- Ovo je za nas bila prva utakmica u Evroligi posle dugo vremena. Tek je početak takmičenja i moramo napredovati. Igrali smo protiv odlične ekipe, to sam rekao i pre meča. Igraju dugo zajedno, kažnjavaju sve prepuste. Jedinu zamerku koju imam prema timu je to što smo imali samo jedan faul u drugoj četvrtini. To je nemoguće ako se želiš boriti i ostati u utakmici. Primili smo 28 poena u tom periodu i to je nešto o čemu trebamo raspraviti - rekao je Obradović.

Naredni meč Partizan igra za sedam dana protiv Baskonije u Španiji.

Bonus video