20.10.2022.

16:31

Foto: Starsportphoto

Sport

BLISTAO JE U POBEDI NAD BIVŠIM KLUBOM! Fudbaler Partizana PROGLAŠEN za NAJBOLJEG u 15. kolu!

Krilo crno-belih izjavio je danas da mu je "velika čast" što je proglašen za igrača kola Superlige i dodao da će se "truditi iz utakmice u utakmicu" da tu titulu opravda.

- Velika mi je čast što sam proglašen igračem kola. Gol koji sam postigao ima posebnu sentimentalnu vrednost i budi raznovrsna osećanja. Trudiću se da iz utakmice u utakmicu da tu titulu opravdam i nadmašim sebe - rekao je Belić za sajt Partizana.

Belić je u pobedi Partizana nad Čukaričkim od 3:2 postigao drugi gol za crno-bele, a ujedno to je njegov prvi gol u dresu Partizana i prvi u seniorskoj karijeri.

- Utisci o golu su se slegli, ali trenutak koji sam proživeo kada sam dao gol za voljeni klub – ne zaboravlja se tako lako - kaže bivši igrač Brđana.

Informer

Kristijan Belić je izabran za najboljeg igrača 15. kola Superlige Srbije

Nagradu od 50.000 dinara koja se dodeljuje igraču kola, Belić će donirati u humanitarne svrhe.

- Ček koji sam dobio kao nagradu za igrača kola doniraću u humanitarne svrhe, jer želim da ovu nagradu podelim sa nekim kome će to mnogo da znači, a sa druge strane, da svojim ličnim primerom probudim svest drugima i motivišem ih da, ukoliko su u mogućnosti, učine isto - istakao je Belić.

Bonus video