07.11.2022.

17:45

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZANOV BISER POSLE DEBIJA U SUPERLIGI! O obavezama i ODGOVORNOSTI! Evo sa kime ima NAJBOLJI ODNOS!

Defanzivac Parnog valjka pred kojim je blistava budućnost smatra da još može da napreduje.

- Kroz rad sa prvim timom polako sam se uklapao i shvatio obaveze na glavnoj sceni, koje se prilično razlikuju od nastupa u omladinskom sastavu. Odgovornost je ogromna, a debi od starta u Bačkoj Topoli je za mene bio veoma važan. Nisam imao strah već ogroman motiv da se pokažem, da se borim u dresu Partizana sa ciljem da zajedno dođemo do uspeha - rekao je Ilić za klupski sajt.

Izabranici Gordana Petrića su u nedelju pobedili TSC u Bačkoj Topoli sa 3:2, u utakmici 18. kola Super lige, a biser Partizana je prvi put kao starter igrao u seniorskom timu.

- Jurili smo minus i najvažnije je da smo uspeli da pobedimo. Međutim, potrebno je vremena da se uklopim u novi sistem sa tri štopera. Za početak sam zadovoljan, a trudiću se da budem još bolji. Imam 19 godina i deo sam velikog kluba. Trener Petrić mi je rekao da imam punu slobodu i da se ne opterećujem šta će biti - naveo je 19-godišnji fudbaler.

Informer

Mihajlo Ilić

On je istakao podršku saigrača u jučerašnjoj utakmici.

- Dueli sa brzim igračima TSC-a nisu bili laki. Meni je važno da sam imao podršku saigrača. Imam sjajan odnos sa Fejsom, koji je mnogo toga prošao u karijeri i rekao mi je da idem korak po korak. A na terenu najveću podršku imao sam od kolega iz zadnje linije pored kojih sam se osećao sigurno. Pred nama je mnogo obaveza, a ja verujem u nove zajedničke uspehe - dodao je Ilić.