• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2022

18:30 >> 21:36

AU, KAKAV MEČ! PARTIZAN PEOKRENUO, OSVETIO SE TSC-U I NASTAVIO POTERU ZA ZVEZDOM! Fenomenalna utakmica pripala crno-belima! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

AU, KAKAV MEČ! PARTIZAN PEOKRENUO, OSVETIO SE TSC-U I NASTAVIO POTERU ZA ZVEZDOM! Fenomenalna utakmica pripala crno-belima! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana gostovali su u Bačkoj Topoli ekipi TSC-a u okviru 18. kola Superlige Srbije i posle preokreta slavili sa 3:2

Nakon pobede Crvene zvezde nad ekipom Mladosti iz Lučana na "Marakani" (2:0) Partizan je u derbi kola ušao sa deset bodova manje od večitog rivala!

Foto: Starsportphoto

 

Fudbaleri TSC-a su izvanredno ušli u meč i već u 2. minutu susreta savladali Popovića! Strelac je bio Ratkov, a igrači crno-belih ostali su u šoku! U šansi je bio Đakovac, odložio je loptu do Petra Ratkova, a ovaj doneo veliko slavlje domaćinu!

Anemično i bledo igrao je vidno umorni beogradski tim, a izabranici Žarka Lazetića su plesali po terenu i igrali bez greške! Kada je delovalo da će se na odmor otići sa vođstvom ekipe iz Bačke Topole, Natho je uzeo stvari u svoje ruke! Igrao se 42. minut, Pantić je proigrao Rikarda, ovaj odložo za Izrelaca koji je pogodio sa 16 metara!  Opšti je utisak da niko u dosadašnjem delu prvenstva nije nadigrao izabranike Gordana Petrića kao ove večeri trećeplasirani tim na tabeli u prvih 45 minuta!

Očekivalo se uzbudljivo drugo poluvreme, a takvo je i bilo! Imao je TSC lepe šanse da ponovo povede, ali su ipak gosti bili ti koji su prvi zatresli mrežu! Pomalo srećan gol Petrićevih pulena, posle kornera loše je Đakovac zahvatio loptu, koja je došla do Saničanina, a ovaj je zakucao u mrežu za neopisivu radost crno-belih u 70. minutu!

Ispostavilo se da to nije bilo dovoljno Partizanu, jer je deset minuta kasnije na scenu stupio Mirčevski koji je poravnao rezultat nakon sjajne asistencije Cvetkovića! 

Ipak, dokazali su fudbaleri Partizana da je Gordan Petrić od njih napravio igrače na koje navijači mogu da budu ponosni! Nisu se predavali, a nagrada je stigla u vidu prelepog gola kapitena Uroševića nakon slobodnog udarca u 85. minutu! To je ujedno bio i konačan rezultat, a Partizan je nastavio poteru za večitim rivalom!

 

 

TSC - PARTIZAN 2:3 (1:1)

Stadion: TSC Arena                           Sudija: Živković Aleksandar 

Strelci: Ratkov 2, Mirčevski 80 -  Natho 42, Saničanin 70, Urošević 85 

TSC: V. Ilić – Cvetković, Antonić, Stojić, Petrović – Stojković, L. Ilić, Kuveljić, Jovanović – Đakovac – Ratkov.

PARTIZAN: Popović – Ilić, Vujačić, Saničanin – Živković, Fejsa, Natho, Urošević – Pantić, Dijabate – Rikardo.

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

90. minut  - Kraj! Velika pobeda Partizana, a TSC-u ostaje žal makar za bodom!

85. MINUT- AU, KAKAV MEČ! Ponovo vodi Partiznan, strelac je Urošević koji je izveo prelep slobodan udarac - 2:3!

80. minut - GOL, NIŠTA NIJE GOTOVO! TSC je izjednačio, strelac je Mirčevski! Odlična akcija, Cvetković je centrirao po zemlji sa desnog boka, uleteo je pomenuti fudbaler koji je bio brži od Saničanina.

76. minut - Pokušao je sada Rikardo, ali je šutirao visoko preko gola...

70. minut - GOL - 1:2! Saničanin režira preokret! Posle kornera loše je Đakovac zahvatio loptu, koja je došla do stamenog defanzivca, a ovaj je zakucao u mrežu.

64. minut - Sada je Baždar pokušao sa 18 metara, ali lopta je prošla pored gola.

62. minut - Odlična akcija TSC-a koju je započeo bek Cvetković! Kombinovali su igrači domaćih u šesnaestercu gostiju, ali Đakovac se spetljao kada je trebalo da šutira i izgubio je loptu.

59. minut - Luka Ilić je poslao loptu iza leđa odbrane Partizana, ubacio se Saša Jovanović, ali lopta je bila brža...

58. minut - Nije sada uspela kontra Partizana, a umalo da crno-beli budu kažnjeni! Duga lopta Stojića ka Jovanoviću, skočio je Vujačić i krajnjim naporom otklonio opasnost.

57. minut - Pokušao je Luka Ilić  sa 25 metara, ali je lopta završila daleko od gola...

54. minut - Ratkov je centrirao na drugu stativu, Cvetković je uhvatio volej, ali nije se završilo kako je želeo jer je pogodio Saničanina.

53. minut - Menig je rešio da ide dva na jedan i odmah izgubio loptu...

50. minut - Nije ovo veče Dijabatea!  Otvorio je kontru TSC-u, ali na njegovu sreću Luka Ilić odigrao je  loš pas ka Jovanoviću.

47. minut - Korner za Partizan. Natho je centrirao, Vujačić loše zahvatio loptu glavom i ona završava pored gola.

Foto: Starsportphoto

 

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Samed Baždar je na terenu umesto Mihajla Ilića, a Kvinsi Menig umesto Danila Pantića. 

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela meča! Partizan se na vreme probudio!

42. minut- GOL! Natho donosi izjednačenje Partizanu! Pantić je proigrao Rikarda, ovaj odložo Nathu, a Izrelac pogodio sa 16 metara.

39. minut -  Saša Jovanović je bio u duelu sa Saničaninom, ali je na kraju štoper TSC-a snašao.

37. minut - Pokušaj Dijabatea, ali šut van okvira gola...

33. minut -  Faulom je Kuveljić zaustavio Pantića

30. minut - Verovali ili ne, crno-beli nisu još uvek zapretili domaćinu! 

27. minut - Previše umorno i istrošeno deluju igrači partizana i ništa im ne polazi za nogom! Trenutno je posed lopte 65-35 u korist TSC-a! 

23. minut: TSC ne staje, želi domaćin i drugi gol. Šansu je posle greške Saničanina imao Luka Ilić, ali je na kraju izblokiran.

19. minut - Nikako da crno-beli priprete...

14. minut - Đakovac "urniše" odbranu Partizana. Saša Jovanović napravio je probleme Vujačiću i Saničaninu, ali je na kraju blokiran.

11. minut: Pokušao je Pantić nakon što je probio po levom krilu, ali blokirao ga je Cvetković.

9. minut - Znalački sada igra ekipa Žarka Lazetića, bez panike i žurbe...

6. minut - Pokušava Partizan da se vrati u meč i preuzme inicijativu... za sada nema izglednih prilika pred golom domaćina.

2. minut - GOOOOL! Ratkov je strelac, vodi TSC! Fudbaleri crno-belih su u šoku...u šansi je bio Đakovac, odložio je loptu do Petra Ratkova, a ovaj savladao Popovića. Očekujemo tek sada uzbudljiv duel...

1. minut - Počeo je meč

19:29 - Igrači su na terenu, a lepo su popunjene tribine u Bačkoj Topoli.

19:11 - Nakon pobede Crvene zvezde nad ekipom Mladosti iz Lučana na "Marakani" (2:0) Partizan pre ovog meča ima deset bodova manje od večitog rivala!

19:00 - Interesantno, nikada TSC nije pobedio Partizan. Osam puta je bilo nerešeno, a u pet navrata je slavio Parni valjak, a poslednji duel u Topoli dobio je Partizan sa 3:1 golovima Terzića (dva) i Rikarda.

18:30 - Dobro veče i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete da pratite dešavanja sa meča TSC-Partizan.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija