Autor: Informer.rs

14.11.2022.

15:12

Foto: Starsportphoto

Sport

POPOVIĆ JOŠ JEDNOM ODUŠEVIO GROBARE! Golman PONOVO nagrađen!

Zahvaljući glasovima navijača na mobilnoj aplikaciji FK Partizan, Popović će od sponzora dobiti vrednosni vaučer u iznosu od 50.000 din, koji je namenio maloj Semri Kurtanović.

- Malena Semra je „dete leptir” i, koliko sam čuo, ova deca retko dobijaju pomoć. Stoga bih želeo da na ovaj način mi, još jednom, budemo ti koji ćemo pozvati druge da se ujedine i da bar jednom sms porukom pomognemo drugima. Naše malo je zaista drugima mnogo i to nije samo fraza. Jedna po jedna poruka, dinar po dinar, i već smo na pola puta- kaže Popović i dodaje:

Informer

 

- Zahvaljujem se našim navijačima koji iz kola u kolo glasaju za jednog od mojih saigrača. Sada idemo na zasluženi odmor, a potom sledi period priprema tokom kojeg ćemo, siguran sam, uz šefa Petrića podići formu. Hvala i kompaniji koja na ovaj način pomaže onima kojima je pomoć neophodna- rekao je Aleksandar Popović.

Trener Partizana Gordan Petrić izjavio je da je mnogo zadovoljniji viđenim u odnosu na prethodni meč kada su crno-beli poraženi od Subotičana.