• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2022

17:27

PETRIĆ VIDNO NERASPOLOŽEN: Nisam želeo da se OVO desi!

Starsportphoto

Partizan

PETRIĆ VIDNO NERASPOLOŽEN: Nisam želeo da se OVO desi!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Novi Pazar sa 1:0 (0:0) u 19. kolu Superlige Srbije

Jedini pogodak na meču viđen je u 72. minutu kada je Jović matirao Kljajića. 

Trener Partizana Gordan Petrić izjavio je da je mnogo zadovoljniji viđenim u odnosu na prethodni meč kada su crno-beli poraženi od Subotičana.

- Bilo je bolje nego protiv Spartaka, ali bilo je jako napeto. Imali smo šanse da u prvom poluvremenu eventualno da završimo utakmicu, nismo uspeli. Drago mi je što se završilo, a žao mi je što su se i večeras dva igrača povredila - Rikardo u toku utakmcie i Traore tokom zagrevanja. I Terza mali juče se povredio na treningu, tako da je to očigledan zamor materijala, pa kažem drago mi je da se završilo, ali žao što su se oni povredili - rekao je Gordan Petrić.

O tome koliko je psihološki pobeda bila značajna za crno-bele, šef struke Partizana kaže:

- Sigurno da jeste, sa jednom pobedom da se momci odmore i spreme za 20. kada kreću pripreme. Generalno kad krene prvenstvo 4. februara, nama će svaka utakmica biti kao ova večeras. Meni je drago da je Pazar igrao ovako kako je igrao, što pokazuje da može u srpskom fudbalu da se igra i sa protivnicima kao što je Pazar. Psihološki je jako bitno što smo dobili, momci treba da se odmore i da nastavimo dalje.

Nemanja Jović je dao gol posle dugo vremena, ali Petrić nije bio konkretan da li mu to garantuje status startera na proleće.

- To sve zavisi od njih igrača, juče sam rekao tri igrača koji nisu imali prostora to su Jović, Terzić i Šehović. Sve je na njima, trener bira najbolji mogući tim, ima dosta treninga, pripremnih utakmica, pa ćemo videti.

Upitan da sumira poslednja tri meseca od kada je trener, kratko je poručio:

- Ne bih sada da pričam, ispričaćemo se narednih dana! Igrači su ti koji su sve ovo izneli i njima sve cestitke.

Partizan se oglasio na Tviteru o golu Aleksandra Kataija za pobedu Crvene zvezde. Šef struke kluba iz Humske je na pitanje šta misli o tome rekao:

- Nisam video gol, znam da se završilo 2:1, da je Katai dao gol. Rekao sam ono što sam imao da kažem, narednih par dana ćemo se ispričati, ali nisam video to - istakao je Petrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija