• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2022

14:35 >> 17:25

PARTIZAN TEŠKOM MUKOM SLOMIO OTPOR PAZARACA! Crno-beli grme zbog Zvezde i idu na pauzu sa -10!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN TEŠKOM MUKOM SLOMIO OTPOR PAZARACA! Crno-beli grme zbog Zvezde i idu na pauzu sa -10!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Novi Pazar u okviru 19. kola Superlige Srbije sa 1:0 u poslednjem ovogodišnjem izazovu

Aleksandar Katai je golovima u 35. i 90+6. minutu doneo Crvenoj zvezdi trijumf protiv Radnika iz Surdulice, ali su u taboru večitog rivala Partizana odmah po završetku utakmice uputili oštre zamerke na arbitražu.

Razočaran dešavanjima uoči meča sa Novim Pazarom, Partizan je pod pritiskom nakon poraza od Spartaka ušao u meč sa starim dužnikom!

Mogli su izabranici Gordana Petrića da odu na odmor sa prednošću, ali je nekadašnji čuvar mreže tima iz Humske, Filip Kljajić, izlazio kao pobednik svaki put! Ruku na srce, imao je i Novi Pazar lepe prilike, ali na semaforu nije bilo promena.

 

Foto: Starsportphoto

 

U 13. minutu pripretio je Novi Pazar! Viđena je greška Vujačića, lopta je došla do Majdevca, koji je šutirao sa sedam-osam metara ali u spoljni deo mreže! Najbolja šansa u prvom delu otišla je u nepovrat u 21. minutu posle lošeg šuta Fejse! Bio je to veliki promašaj nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Dva minuta kasnije Kljajić je bio uspešniji od Meniga, a Baždar je natrčao na loptu, ali nije pogodio metu! U 36. i 37. minutu Lončar je mogao da dođe glave odbrani Partizana, ali sreća je tada pogledala izabrnije Gordana Petrića.

Do promene rezultata čekalo se do 72. minuta! Mladi Nemanja Jović je uspeo da stigne do odbijene lopte, da se u trku oslobodi čuvara i potom pošalje loptu u suprotni ugao.


To je ujedno bio i jedini gol na ovom meču, a Partizan će prezimeti na drugoj poziciji sa 10 bodova manje od Crvene zvezde, dok je Novi Pazar trenutno na 6. poziciji sa 31. bodom.

 

 

PARTIZAN - NOVI PAZAR  1:0 (0:0)

Stadion: Partizan. Sudija: Dejan Trifković.

Strelci: Jović 72

PARTIZAN: Popović – Lutovac, Marković, Vujačić, Urošević – Fejsa, Natho – Dijabate, Baždar, Menig – Rikardo.

NOVI PAZAR: Kljajić – Pešukić, Rubežić, Joksimović, Jović – Momčilović, Lončar – Mijić, Nikčević, Gavrić – Majdevac.

 

 

TOK MEČA

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

90. minut - Igraće se još tri minuta

85. minut - Marković je praktično poklonio polukontru protivniku, ali je Urošević bio tu da ispravi njegovu grešku. Nisu igrači Novog Pazara posle kornera uspeli da promene rezultat...

80. minut - Rubežić je oborio je Jovića na ivici kaznenog prostora, pa je usledio slobodan udarac koji je izveo Natho! Iskusni Izraelac šutirao je preko gola...

Foto: Starsportphoto

 

78. minut: Pantić je lepo zalomio rivala i stvorio sebi prostor, nakon kojeg je šutnuo!  Kljajić je bio na mestu i loptu prosledio u korner....

75. minut - Čakar je napravio dve izmene i prešao na formaciju 4-3-3. U igri su Islamović i Stanojlović.

72. minut - GOL! STRELAC JE NEMANJA JOVIĆ - 1:0! Mladi napadač je stigao do odbijene lopte, oslobodio se čuvara i poslao loptu u suprotni ugao.

66. minut - Dobar udarac Danila Pantića sa ivice kaznenog prostora, ali je Kljajić odlično reagovao.

65. minut - Rikarda je zamenio Pantić.

60. minut - Urošević je dobro centrirao, Andrija Pavlović je pokušao da savlada Kljajića, ali nije zahvatio loptu glavom kako je želeo...

57. minut - Dvostruka izmena Petrića! Meniga je zamenio Pavlović, a u igri umesto Baždara je Jović.

52. minut - Baždar je neoprezno startovao u duelu sa Momčilovićem i prvi je igrač koji je danas "požuteo". 

51. minut -  Urošević je izveo slobodan udarac sa nešto više od 20 metara, ali je gađao preko prečke.

49. minut - Menig je uspeo da stvori sebi prostor na levom krilu, ali je gađao pored gola.

Foto: Starsportphoto

 

46. minut: Počeo je drugi deo meča! Lončar je uputio loptu sa leve strane, ali je Popović bio na mestu.

Prvo poluvreme

45. minut - Kraj prvog dela susreta.

40. minut - U Humskoj tvrde da prekršaja u dubokoj sudijskoj nadoknadi za Crvenu zvezdu u Surdulici nije ni bilo, na osnovu čega su postavili video dokaz kod faula nad Kataijem.

39. minut: Bio je sada Dijabate u akciji, centrirao je ka Rikardu, a Joksimović je skrenuo u korner- Ništa ni posle ovog udarca iz ugla...

Foto: Starsportphoto

 

37. minut - Inicjativa Pazaraca! Šut sa 25 metara, Popović je uspeo da je stigne i skrene u korner!

36. minut - Fenomenalna šansa za goste! Peta na šesnaestercu za Lončara, koji je šutirao, a Fejsa je skrenuo loptu u korner. Lopta je pala na peterac, bilo je "čupavo", a na kraju je pogodila u ruku jednog igrača gostiju.

33. minut: Ne manjka uzbuđenja u Hunskoj! Izgubio je Fejsa loptu na svojoj polovini pa je morao da pravi faul, ali  sudija mu je "progledao kroz prste.

28. minut: Veliki kiks Lončara, uzeo mu je Dijabate loptu, proigrao je Rikarda, ovaj se premišljao šta da radi i na kraju je iznudio samo korner...

23. minut - Kolosalnu priliku igrači Partizana ne koriste! Kljajić je bio uspešniji od Meniga, a Baždar je natrčao na loptu, ali nije pogodio metu!

Foto: Starsportphoto

 

21. minut - Najbolja šansa na utakmici otišla je u nepovrat posle lošeg šuta Fejse! Veliki promašaj nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

20. minut - Bilo je sada opasno! Rikardo je gotovo na tacni uposlio Meniga na par metara od gola, ali ovaj kasni za delić sekunde!

19. minut - Pokušao je Baždar, Rubežić je blokirao i Natho ide sada ka korner zastavici...

13. minut: Preti sada i Novi Pazar! Viđena je greška Vujačića, lopta je došla do Majdevca, koji je šutirao sa sedam-osam metara ali u spoljni deo mreže!

11. minut: Centrirao je Natho, a Rikardo je šutirao glavom, ali lopta je završila u rukama Kljajića. Bio je ovo prvi šut u okvir gola na meču...

10. minut - Natho je celih 30-ak metara vukao loptu, želeo je da proigra Rikarda u šesnaestercu, ali je "telefonirao" i gosti su otklonili opasnost...

6. minut - Baždar šutira visoko preko gola

5. minut - Prvi ozbiljniji napad Partizana od početka meča! Menig je želeo da uposli nekog od saigrača, ali od svega korner...

1. minut - Počeo je meč! Katai je golom u 92. minutu doneo Crvenoj zvezdi pobedu u Surdulici (2:1), iako su se crno-beli do kraja nadali da će se desiti iznenađenje!

Standings provided by Sofascore

 

15:30 - Igrači su na terenu, a Novi Pazar će krenuti sa centra

15:28 - Slaba poseta u Humskoj, manje od 2.000 gledalaca na tribinama.

15.25 - Crno-beli zaostaju 10 bodova za "večitim" rivalom pred ovo kolo, te je sigurno da je pobeda u Humskoj imperativ.

15.24 - Novi Pazar nikada nije slavio u Beogradu protiv Partizana, samo je jednom izborio nerešeno. 

 

14:30 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 19. kola Superlige Srbije između Partizana i Novog Pazara. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija