Autor: Informer.rs

05.01.2023.

14:15

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN NACILJAO POJAČANJE! Godinama nije u Srbiji, a sada bi ga crno-beli želeli u Humskoj!

Nekadašnji golman Radničkog iz Niša, koji je zvanično najbolji čuvar mreže kiparskog prvenstva za prošlu sezonu i šampion države sa Apolonom velika je želja beogradskih crno-belih.

Kontakt je uspostavljen i sa igračem i sa klubom, ali Jovanović ima ugovor sa Kipranima do juna 2026. godine i klub ne želi da ga se odrekne - saznaje Mozzart sport!

Nekadašnja želja Crvvene zvezde je jedan od najzaslužnijih za četvrtu šampionsku titulu Apolona, čekanu 16 godina!

Informer

 

Specijalizovani portal Transfermarkt Jovanovićevu vrednost procenjuje na 800.000 evra, a to je za Partizan preveliki zalogaj, a uz to za Jovanovićeve usluge ozbiljno je zainteresovan i jedan klub iz Turske, pa ostaje da se vidi hoće li crno-beli uspeti da realizuju ovu želju.

Aleksandar Stanojević je prošle sezone često rotirao Aleksandra Popovića i Nemanju Stevanovića. Tekuću sezonu kao broj jedan kod Ilije Stolice počeo je Stevanović, ali je dolaskom Gordana Petrića izgubio čak i poziciju prve rezerve, pa je Milan Lukač bio prva alternativa za Popovića koji je standardno branio.   

Jovanović je bio pozivan u nacionalni tim kod Slavoljuba Muslina kao treći golman, a debitovao je za reprezentaciju novembra 2016. godine u prijateljskoj utakmici protiv Ukrajine, ali je dolaskom Mladena Krstajića na mesto selektora prestao da dobija pozive. Osim u srpskim klubovima Donjem Sremu, Radu i Radničkom, igrao je za danski Orhus,  španskoj Primeri za Uesku, potpom i u Segundi u Deportivu iz La Korunje, a eć treću godinu je član Apolona!