Autor: Informer.rs

14.02.2023.

12:22

Foto: Starsportphoto©

Sport

Nemci sude Partizanu protiv Šerifa u Kišinjevu!

Osmersu će pomagati sunarodnici Robert Kempter i Dominik Šal, dok će četvrti sudija biti Robert Šreder.

Uveden je uveden VAR i u ovoj fazi takmičenja, a tamo će takođe sedeti Nemci - Bendžamin Grand i Marko Ahmiler, koji nisu toliko poznati.

Osmers je u septembru prošle godine sudio meč Lige Evrope između Crvene zvezde i Monaka (0:1). Revanš meč između Partizana i Šerifa biće odigran 23. februara od 18.45 časova u Beogradu.

Informer

 

Utakmica šesnaestine finala između Partizana i Šerifa u Kišnjevu (četvrta, 21.00) biće odigrana bez prisustva publike. Bezbedonosne službe neće dopustiti ulazak srpskih navijača u Moldaviju, zbog čega je Fudbalski klub Partizan izdao saopštenje pristalicama da ne polaze na put. Meč će se igrati pred praznim tribinama.

 FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike. S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji. Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put - poručili su iz Partizana.