• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2023

11:37

PARTIZAN PRED PRAZNIM TRIBINAMA U MOLDAVIJI, navijačima zabranjen ulazak!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN PRED PRAZNIM TRIBINAMA U MOLDAVIJI, navijačima zabranjen ulazak!

Podeli vest

Utakmica šesnaestine finala između Partizana i Šerifa u Kišnjevu (četvrta, 21.00) biće odigrana bez prisustva publike.

Bezbedonosne službe neće dopustiti ulazak srpskih navijača u Moldaviju, zbog čega je Fudbalski klub Partizan izdao saopštenje pristalicama da ne polaze na put. Meč će se igrati pred praznim tribinama.

- FK Partizan obaveštava javnost da je Fudbalski savez Moldavije, po nalogu Bezbednosne službe Moldavije, doneo odluku da se meč između ekipa FK Šerif iz Tiraspolja i FK Partizan Beograd odigra iza zatvorenih vrata, odnosno bez prisustva publike. S tim u vezi, FK Partizan, zajedno sa Ministarstvom inostranih poslova Republike Srbije, preduzima sve bezbednosne mere za nesmetani boravak ekipe i predstavnika kluba u Moldaviji. Obaveštavamo sve navijače Partizana da ulaz u Moldaviju nije moguć i, kao ni prisustvo na utakmici, te vas molimo da ne polazite na put - poručili su iz Partizana.

Navijači Partizana koji su krenuli na meč protiv Šerifa u Kišinjev tokom jučerašnjeg su se našli u velikom problemu na tamošnjem aerodromu, posle čega su jutros deportovani natrag za Srbiju. Navijači su morali da plate povratak po paprenim cenama, jer avionske konekcije između Beograda i Kišinjeva nisu baš najbolje, a poznato je da je Moldavija ubedljivo najsiromašnija zemlja evropskog kontinenta po statistikama.

Foto: Starsportphoto

 

 

- Nakon što smo cele noći pokušavali da rešimo situaciju, deo deportovanih navijača je prvim jutanjim letom napustio Moldaviju kupivši karte o sopstvenom trošku i to po paprenim cenama. Oko dva sata noću, svima pojedinačno je uručena i zvanična zabrana ulaska pa je nakon konsultacija sa konzulom i ambasadorom u Rumuniji odlučeno da se više ne čeka na pomoć koja nije stigla. Drugi deo navijača će napustiti Moldaviju posle 14 čaova letom iz Bukurešta, takođe o sopstvenom trošku - otkrili su navijači.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17