Autor: Informer.rs

14.02.2023.

15:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

ŽELJKO POZIVA NA OPREZ PRED KUP: Moramo maksimalno da budemo koncentrisani!

Košarkaši Partizana doputovali su u Niš gde će igrati na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća. "Crno-beli" će se sutra od 18 sati sastati sa Spartakom.

- Kup je specifično takmičenje, moramo meču da pristupimo sa maksimalnim oprezom. Drago mi je da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljom i trenerom Spartaka Željkom Lukajićem. Imaćemo nekoliko treninga pre utakmice. Poštujemo protivnika, ali moramo maksimalno da budemo koncentrisani, jer želimo da ovo takmičenje krenemo sa pobedom - rekao je Obradović za zvanični Jutjub kanal Partizana.

Informer

 

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da su igrači "crno-belih" spremni za duel sa Spartakom.

- Sigurno je da će košarkaši Spartaka doći motivisani u Nišu i pretpostavljam da će protiv nas odigrati najbolje što mogu. Moramo od prvog minuta da nametnemo svoj ritam i ostvarimo pobedu. Tek onda ćemo da razmišljamo o narednim rivalima - kazao je Anđušić.

U sredu od 18.00 će meč igrati Partizan i Spartak, od 21.00 će igrati Mega i Vojvodina. Zvezdin meč je zakazan za četvrtak od 18.00 protiv Borca, dok poslednje četvrtfinale igraju FMP i Metalac od 21.00.

Prvo polufinale je zakazano za petak od 17.00, drugo je na programu četiri sata kasnije istog dana. Finale je na programu u nedelju od 21.00. Pobednik meča Partizan - Spartak igraće u petak u polufinalu Kupa Radivoja Koraća sa boljim iz meča Crvena zvezda - Borac.