Autor: Informer.rs

01.05.2023.

07:43

Foto: Starsportphoto

Sport

GROBARI SPREMAJU IZNENAĐENJE ZA IGRAČE REALA?! Šta će gosti reći na ovo?

Kako se utakmica približava, navijači crno-belih imaju sve zanimljivije ideje kako da na najbolji način dočekaju goste zbog svih dešavanja u Španiji. 

Po društvenim mrežama je haos, jedan od predloga je "gromoglasna tišina", a sve više navijača je podržava.

Svi koji dolaze u Beograd da igraju protiv izabranika Željka Obradovića navikli su na buku, a postoje velike šanse da sada Real dočeka situacija koju sigurno ne očekuju.

- U potpunosti podržavam ideju GROMOGLASNE tišine na prozivci igrača Reala. Ionako će biti podeljene crne majice svima... Crno + muk i gaće će im same spasti. A nakon toga, probinaje svih decibila - jedan je od navijačkih predloga, koji su mnogi podržali.

Bilo kako bilo, još uvek nije poznato koju će tačno taktiku simpatizeri crno-belih primeniti, ali nema sumnje da će atmosfera biti fenomenalna, jer već dugo cela Evropa bruji o srpskim navijačima. 

Karata za utakmicu odavno nema, vlada nezapamćena euforija, posebno posle haosa koji je izbio u drugom meču koji je odigran u Madridu. Došlo je do opšte tuče igrača na parketu, a "grobari "su besni na Geršona Jabuselea, koji je rvačkim zahvatom oborio i povredio Dantea Egzuma, pa su iz Reala poslali spisak sa zahtevima pred ovaj meč.