• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2023

22:05 >> 22:22

ŠPANCI POSLALI ČETIRI ZAHTEVA! Posebni uslovi za Real Madrid u Beogradu!

EPA

Košarka

ŠPANCI POSLALI ČETIRI ZAHTEVA! Posebni uslovi za Real Madrid u Beogradu!

Podeli vest

Real Madrid tražio je povećane mere bezbednosti uoči dolaska svojih košarkaša u Beograd u ponedeljak.

 "Kraljevski klub" stiže u Srbiju na utakmicu protiv Partizana u utorak od 20.30, u kojoj će pokušati da naprave brejk i ostanu u borbi za polufinale, pošto trenutno gube sa 2:0. 

- Real Madrid će u ponedeljak poleteti za Beograd, a posle incidenata u drugom meču, gosti su postavili uslove i posebne bezbednosne mere sa ciljem da izbegnu još tenzije. Real je tražio povećano 24-časovno obezbeđenje u hotelu, policijsku pratnju na trening u Štark areni i obezbeđenje blizu klupe tokom utakmice - objavio je novinar Arale Vajsberg.

Foto: EPA

On je potom naveo četiri Realova zahteva, za koja tvrdi da je stiglo odobrenje od Partizana.

- Autobus će pokupiti Realovu delegaciju na Aerodromu 'Nikola Tesla' u prostoru gde staju avioni, da bi bio izbegnut ulazak na terminal i kontakt sa javnošću.

- Bliska policijska pratnja pratiće sve zajedničke aktivnosti ekipe, od aerodroma do hotela, od hotela do hale i nazad, tokom odlazaka na trening i na utakmicu, kao i od hotela do aerodroma

- Obezbeđenje biće prisutno u hotelu sve vreme, 24 časa dnevno.

- Obezbeđenje ekipe biće povećano u dvorani, a posebno kraj klupe, tokom utakmice.

Partizan će u utorak bez suspendovanih Kevina Pantera i Matijasa Lesora igrati da iskoristi prvu "meč-loptu" za plasman na Fajnal-for, na suprotnoj strani neće igrati Geršon Jabusele i Gabrijel Dek iz istih razloga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

dao bi im javeliki K. ko su oni da nesto zahtevaju ,stoka spanska

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija