Autor: Informer.rs

02.05.2023.

09:49

Foto:

Sport

LEGENDA PARTIZANA NAJAVLJUJE PAKLENU ATMOSFERU! Grbović: U Areni će večeras biti 25.000 LJUDI!

Košarkaši Partizana večeras (20.30, Sport klub 1) dočekuju Real Madrid u trećem meču četvrtfinala Evrolige i imaju priliku da pobedom izbore plasman na fajnal-for u Kaunas.

Informer

 

Trenutno je 2:0 u seriji za crno-bele, koji su prošle nedelje ostvarili dve vrlo važne pobede u "Vizink Centru" u Madridu. Nažalost, drugi meč obeležili su incidenti zbog kojih je Evroliga suspendovala Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka iz Reala, odnosno Kevina Pantera i Matijasa Lesora iz Partizana.

Informer

 

Navijači Partizana su, razumljivo, pohrlili po karte i "Arena" će, sasvim očekivano, večeras biti prepuna. Prema rečima Gorana Grbovića, legende Partizana i direktora najveće košarkaške dvorane na Balkanu, moguće je da meču prisustvuje i do 25.000 ljudi!

Informer

 

Računamo da je ovo vandredna situacija. Visok stepen bezbednosti će biti zastupljen. Pojačaćemo broj redara i pripadnika obezbeđenja. U hali će biti između 20.000 i 25.000 lica. To je procena komesara bezbednosti. U taj broj spadaju i obezbeđenje, policija i žandarmerija, kao i ostali ljudi koji će se baviti servisom. U tu brojku ulaze i gledaoci. Možda će ih i biti najviše do sada, ali ne više od tri i po gledaoca po kvadratnom metru prostora, budući da to diktiraju propozicije takmičenja - objašnjava Grbović u izjavi za RTS.

Podsetimo, Grbović je nedavno izjavio da navijači Partizana ne smeju da naprave ni najmanji incident na tribinama,jer postoji mogućnost da se isprazne tribine.