• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

07:59

"PAKAO U BEOGRADU"! Špancima klecaju kolena pred treći meč s Partizanom, pogledajte naslovnu stranu "Marke" (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

"PAKAO U BEOGRADU"! Špancima klecaju kolena pred treći meč s Partizanom, pogledajte naslovnu stranu "Marke" (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana od 20.30 (SK1) u "Areni" dočekuju ekipu Real Madrida u trećem meču "plej-ofa" Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića posle dva odigrana meča vode sa 2:0, mada je druga utakmica ostala u senci haosa i tuče košarkaša na parketu.

Dante Eksum je patosiran posle rvačkog zahvata Geršona Jabuselea, a haos u Madridu samo je rasplamsao ionako naelektrisanu atmosferu, pa navijači crno-belih jedva čekaju da Špancima serviraju "osvetu". Svesni su Madriđani šta ih čeka, pa su po dolasku u Beograd zatražili povećane mere obezbeđenja i policijsku pratnju. 

- Pakao u Beogradu - stoji uz sliku navijača crno-belih na naslovnoj strani "Marke", a Španci dodaju da  20.000 fanatika dočekuje Real u Areni.

 

 

 

"Putovanje u pakao“, glasi naslov "Asa", koji u prvi plan ističe atmosferu u Beogradu. Pogledajte naslovnu stranu.

 

 

Karte su odavno rasprodate, i očekuje se da "Arena" bude krcata do poslednjeg mesta. Bez obzira na sva dešavanja u Madridu navijačli crno-belih će morati da povedu računa, jer i najmanji incident može Partizan skupo da košta. Goran Grbović, direktor "Arene", upozorio je navijače Partizana, da će u slučaju bilo kakvog incidenta tribine da se prazne.

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

 

Podsećamo, haos je nastao kad je Ljulj, u maniru najgoreg uličara, namerno pesnicom udario u stomak Kevina Pantera. Amerikanac je pobesneo i uneo mu se u lice s podignutom pesnicom,  pritrčao je Dante Egzum da razdvoji zavađene strane, a na Australijanca je onda krenuo Dek, da bi ga potom Jabusele uhvatio za vrat, daveći ga, a onda ga je prebacio preko sebe i pao na njega.
Besni navijači Partizana odmah su preplavili društvene mreže komentarima da je Realu bolje da ne dolazi u Beograd. Posle tuče u Španiji Jabusele je kažnjen sa pet mečeva suspenzije, Gabrijel Dek sa jednim, Matijas Lesor propušta jednu utakmicu, a Kevin Panter dve.

Trener Željko Obradović je pred utakmicu poručio da njegov tim spreman.

- Znamo da treba da pobedimo još jednu utakmicu da se plasiramo na F4 i naravno da nam je velika želja da se kvalifikujemo. Ponosan sam na sve što je ova ekipa uradila, čestitke igračima na velikoj želji, na igrama. Da probamo da igramo na istom nivou u okolnostima takve kakve jestu.  Moja velika želja je, kao što sam rekao da pozovem navijače da naprave atmosferu koju su pravili tokom godine i da se navija u fer i sportskoj atmosferi. Ne treba nam nikakav incident i da se ekipa Reala prijatno oseća ovde, to je moja velika želja. Ponosan sam na tu činjenicu da toliko ljudi žele da gledaju utakmice Partizana, hvala svima - poručio je Obradović.

Foto: EPAIMAGES

 

Ekzum će biti spreman za Madriđane.

- Dante je  odradio trening, imao je problem sa tetivom, i to, ozbiljan problem. Na sreću, nije imao ništa polomljeno. On je insistirao da radi trening i ne oseća se loše, mislim da će biti u timu i da će probati da pomogne.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija