Autor: Informer.rs

02.05.2023.

11:46

Foto: Beta

Sport

KAD TI BAKA NUDI KOLAČE, UZIMAJ ODMAH! Popularni Struja urnebesno najavio treći meč Partizana i Reala

Čuveni košarkaški stručnjak Željko Lukajić (64) poručuje da Partizan večeras protiv Real Madrida ne sme da kalkuliše već mora da ide na pobedu i po plasman na fajnal-for!

Pojedinci su mišljenja da bi crno-beli večeras trebalo da prepuste pobedu Madriđanima, kako bi na eventualnom fajnal-foru mogli da računaju na Kevina Pantera, koji je suspendovan na dve utakmice.

Informer

Ipak, to mišljenje ne deli Željko Lukajić, sadašnji trener subotičkog Spartaka i čovek koji je Željka Obradovića u Partizanu nasledio 1993. godine. Popularni "Struja", kako ga zovu bivši igrači, na vrlo upečatljiv način opisao je zbog čega crno-beli ne smeju da se poigravaju i da Realu bilo šta prepuštaju na današnjem meču.

Nema velikog razmišljanja kada ti baka nudi kolačiće, odmah uzimaj. Ko zna šta će biti ako kreneš da vagaš. Tako je i sa Partizanom. Kada se Real već nudi, onda zgrabi šansu i ne oklevaj. Mnogi se pitaju kako će im biti bez suspendovanih Pantera i Lesora, a ja mogu da postavim kontrapitanje - može li Real bez svojih suspendovanih, Jabuselea i Deka - poručuje za "Sport klub" Lukajić.

Informer

Čuveni strateg podseća da je Partizan samo na pobedu od fajnal-fora i da tu šansu mora što pre da zgrabi.

- Partizan je u situaciji da ga jedna pobeda deli od fajnal-fora. Nema kalkulisanja. Neka uradi najbolje što može. Verujem da tako razmišlja i Željko Obradović Trener je koji je prošao mnogo toga u karijeri i zna šta treba da traži od igrača - ističe Lukajić.

Ipak, trener koji se proslavio vodeći brojne domaće i strane klubove upozorava da je oprez neophodan, bez obzira na to što Partizan ima dve pobede prednosti u seriji koja se igra na tri dobijena meča.

- Velika je prednost od dve pobede. Ipak, neophodna je opreznost, nema opuštanja. Mnogo toga će zavisiti od toga da li je Egzum spreman. Realu se vraća Tavares - podseća Lukajić.