Autor: Informer.rs

02.05.2023.

12:21

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN SE HITNO OGLASIO! Važna poruka za navijače pred utakmicu sa Realom!

Karte za meč su raspodate, očekuje se preko 20.000 navijača, a svi će biti pod posebnom lupom zbog haosa u Madridu i tuče među igračima dva kluba. 

Partizan je najavio da će kontrole na ulazu biti temeljne, a najmanji incident će biti sankcionisan.

"KK Partizan apeluje na navijače da dođu u halu ranije i izbegnu stvaranje gužve. Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta. Navijamo sportski za naš Partizan!", objavio je Partizan, koji bi pobedom postao prvi tim na fajnal-foru u Kaunasu.

"Crno-beli" su pobedili Real u Madridu prošlog četvrtka sa 95:80 u drugom meču četvrtfinalne serije Evrolige koji je obeležila opšta tuča na terenu, zbog koje je utakmica završena na minut i 40 pre kraja.

Informer

 

Disciplinska komisija Evrolige je dan kasnije suspendovala Kevina Pantera, Matijasa Lesora, Geršona Jabuselea i Gabrijela Deka zbog učešća u tuči pred kraj utakmice u Madridu. 

Računamo da je ovo vandredna situacija. Visok stepen bezbednosti će biti zastupljen. Pojačaćemo broj redara i pripadnika obezbeđenja. U hali će biti između 20.000 i 25.000 lica. To je procena komesara bezbednosti. U taj broj spadaju i obezbeđenje, policija i žandarmerija, kao i ostali ljudi koji će se baviti servisom. U tu brojku ulaze i gledaoci. Možda će ih i biti najviše do sada, ali ne više od tri i po gledaoca po kvadratnom metru prostora, budući da to diktiraju propozicije takmičenja - rekao je Goran Grbović, direktor Arene, u izjavi za RTS.