Autor: Informer.rs

15.05.2023.

10:28

Foto: Starsportphoto

Sport

MENIG OBEĆAVA NAVIJAČIMA PARTIZANA: Sledeće sezone ćemo biti jači!

Posle ove pobede, crno-beli su stigli do 67. boda i tako su ostali na minus četiri u odnosu na Čukarički i TSC, koji su mu glavni konkurenti za drugo mesto. Partizan je drastično koštala rasprodaja bodova tokom prolećnog dela sezone, svesni su toga i fudbaleri. 

- Kako da ne, svesni smo svega. Znamo da smo mogli mnogo bolje, sad se borimo za treće ili četvrto mesto, a Partizan je uvek težio da bude minimum egal sa večitim rivalom. Ove sezone je tako, sledeće se vraćamo jači - kazao je Kvinsi Menig za sajt kluba.

Informer

 

Izabranici Igora Duljaja vezal su tri pobede prvi put još od oktobra prošle godine.

- Sad smo u dobroj formi i nadam se da ćemo ovako nastaviti do kraja sezone. Imamo još dve važne utakmice, prvu sa Vojvodinom, koja je blizu nas na tabeli, međutim, moramo prvenstveno da gledamo sebe i kako ćemo igrati. Sve dolazi iz glave, u fudbalu je sve u samopouzdanju. Ako se osećaš dobro, dobro ćeš i igrati. A ako se loše osećaš, to se vidi na terenu.

Informer

 

Raspoloženje u svlačionici sada je sigurno mnogo bolje. 

- Sad je zaista dobra atmosfera u timu, čim smo se malo vratili. Moramo da privedemo sezonu kraju kako bi trebalo i onda dobro počnemo novu - poručio je Kvinsi Menig.

Bonus video