Autor: Informer.rs

25.05.2023.

10:59 >> 11:01

Foto: Starsportphoto

Sport

POJAČAVA SE PARTIZAN! Crno-beli zovu Hrvata "grobara"

Košarkaški klub Partizan mora da misli o novoj sezoni, iako aktuelna još nije gotova, a Grci pišu da žele da dovedu Marija Hezonju!

Portal apexsports.gr piše da je Hrvat na meti svog bivšeg kluba Panatinaikosa, ali i Partizana. Međutim, Hezonja je vezan ugovorom sa "kraljevskim klubom" još godinu dana, a izlaznu klauzulu ima samo ako je u pitanju NBA.

Čak i da uspe da nagovori Madriđane da ga puste ovog leta, zainteresovani bi morao da plati ogromnu količinu novca.

Ljubav Hezonje i Partizana odavno je poznata javnosti, tačnije već 11 godina. Momak iz Dubrovnika je tad bez problema rekao hrvatskim novinarima da su mu crno-beli draži od Cibone.

- To je moja najdraža ekipa, draža mi je i od Cibone. Ta atmosfera, navijači, to je luda kuća! A po radu su najpoznatiji na Balkanu. Bio bi to dobar potez da odem tamo, zašto da ne? Ne zanima me što će ko da misli i zamera - rekao je Hezonja sa samo 17 godina.

Informer

Voli Partizan i Beograd: Hezonja sa fanom u Areni

Tokom top osam serije Evrolige ove sezone, koja je pripala Realu sa 3:2 posle drame, Hezonja je u svakoj prilici iskazivao poštovanje Partizanu.

Slikao se navijačima, grlio ih, pozdravljao, a "grobari" su bili podeljeni prema njemu jer su mu neki aplaudirali, a neki zviždali pogotovo posle tuče u drugom meču u Madridu. Međutim, Hezonja nije mnogo mario za zvižduke, već je rekao da bi se i on drao da je u Areni u ulozi navijača.

Prošlog leta, Hezonja je otkrio da su ga crno-beli kontaktirali, ali da je bilo kasno jer se već dogovorio sa Realom.