• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2022

15:32

NAVIJAČI PARTIZANA ĆE BITI RAZOČARANI! Hezonja ima novi klub!

Starsportphoto

Košarka

NAVIJAČI PARTIZANA ĆE BITI RAZOČARANI! Hezonja ima novi klub!

Podeli vest

Velika želja navijača crno-belih neće se ostvariti! Hrvatski košarkaš Mario Hezonja potpisao je dvogodišnji ugovor sa Realom, potvrdio je madridski klub


Hezonja (27) je prošle sezone igrao za Uniks. On je na 25 mečeva u Evroligi prosečno postizao 14,2 poena i imao je 6,1 skok i 1,2 blokade po utakmici.


Hezonja je seniorsku karijeru počeo u Barseloni, a potom je igrao za Orlando, Njujork, Portland, Panatinaikos i Uniks.

Hezonja u Realu

On je treće pojačanje madridskog kluba u letnjem prelaznom roku, posle Džanana Muse i Serhija Rodrigeza.


- Nedostaju mi timovi sa ovakvim navijačima u Evroligi. Mislim na Galatasaraj, Partizan, Bešiktaš... Stari dobri dani - napisao je Mario na Tviteru nedavno.

Mario je karijeru počeo u Dubrovniku, igrao je za KK Zagreb, pa je prešao u Barselonu. Odatle je otišao u NBA gde je igroa za Orlando, Njujork Nikse, Portland, pa se vratio u Evropu i potpisao za Panatinaikos.

Posle sezone u Grčkoj otišao je u Rusiju, postao MVP VTB lige i vratio se na Pirineje. U Španiji je sa Barsom dva puta bio šampion ACB lige, sovojio je i Kup.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija