Autor: Informer.rs

01.06.2023.

11:59

Foto: Starsportphoto

Sport

BIVŠI PREDSEDNIK PARTIZANA ZAGRMEO ZA INFORMER! Vranješu treba zabraniti da priđe na 100 km od JNA! NEKA IDE U ZVEZDU!

Đurić ne može da veruje da će aktuelna uprava angažovati osvedočenog zvezdaša.

- Ne bih ga nikad doveo u Partizan, prvenstveno jer je veliki zvezdaš. Ali to je manja briga. Reč je o igraču koji nema kvalitet, nema gde da igra i sad su ga se setili u Partizanu. Nama treba pet, šest ozbiljnih igrača koji mogu da donesu kvalitet, ali oni za to ne mare. Zato dovode potrošenog igrača bez obeštećenja - rekao je Đurić za Informer.

Informer

Dragan Đurić

On je ostao zatečen kada je čuo šta je Ognjen Vranješ pričao o Partizanu, legendi kluba iz Humske Albertu Nađu i Bojanu Ostojiću. Podsetimo, bivši reprezentativac BiH je rekao da mrzi Partizan iz dna duše, a "klempavom Nađu" je poželeo da ga što pre oteraju.

Za Ostojića je poručio da je u Partizan došao "na pušenju ku*ca i tako ostao u njemu".

- Ako je sve to rekao o Partizanu i legendi kakva je Albert Nađ, trebalo bi mu zabraniti da priđe na 100 kilometara od stadiona Partizana! I Bojan Ostojić je dobar momak, pravi partizanovac, ostavio je nekog traga u klubu. Vranješu je bolje da ne dolazi u Partizan. Neka ide u Zvezdu, i njima tamo fali igrača. Ako ga ova uprava dovede, vratiće im se kao bumerang. Pa tog čoveka niko ne voli, navijači su mu rekli šta misle o njemu - istakao je Đurić.

Informer

Ognjen Vranješ

Na potezu je uprava Partizana i sportski direktor Ivica Kralj, a za sad deluje da nikome u Humskoj ne smeta ogromna prašina koja se digla oko Ognjena Vranješa.