Autor: Informer.rs

29.06.2023.

12:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Kapa dole! Panter odbio Barsine milione zbog Partizana!

Poznati su i detalji ugovora! Ljubimac navijača crno-belih potpisaće ugovor na dve godine, a navodno je pristao na finansijski slabiji ugovor nego što su mu nudili Kataklonci. Svi evropski mediji su pre dva dana pisali da je navodno Barselona nudila Panteru ugovor na dve godine i 1.600.000 po sezoni, ali nije uspela da ga namami novcem. Kapa dole, potez koji se danas retko sreće u profesionalnom sportu.

Informer

Kevin Panter je u Partizan stigao pre dve godine. Pred početak prošle sezone je zadužio kapitensku traku u crno-belom timu i vodio ekipu do plasmana među osam najboljih u Evroligi, a sezonu je krunisao titulom u ABA ligi u kojoj je zaslužio nagradu za MVP-a finalne serije sa Crvenom zvezdom. Inače, pre Kevina Pantera, samo je Markus Pejdž od Amerikanaca u crno-belom dresu proveo više od dve sezone. 

Informer

Što se odlazaka iz Partizana tiče, Matijas Leso je prihvatio ponudu Panatinaikosa. Zeka Ledeja hoće Makabi iz Tel Aviva, Dante Egzum bi mogao i u NBA ligu, a Janis Papapetru je blizu povratka u PAO. Ali, ko uzna,  posle ovakve Panterove odluke, možda će uslediti totalni preokret, pa većina pomenutih igrača ostane u Humskoj.